Напишете дума/думи за търсене

7-те най-големи врагове на женското самочувствие

Враг №5 - Безжизнена коса/косопад

Здравата и лъскава коса със сигурност ще ви накара да се усмихнете пред огледалото. Истината е, че трудно можете да я поддържате в добър вид, тъй като тя е силно уязвима от всякакви влияния. Хормонални нарушения, химически въздействия като къдрене и боядисване, агресивни шампоани, резки температурни промени, силен стрес. Дайте й малко почивка и нанесете биохимична маска за коса.

Враг №6 - Проблеми със зъбите/лош дъх

Вече и у нас са доста популярни процедурите за избелване на зъбите, разполагаме и с различни възможности за коригирането им. Тук обаче ще поставим акцент не толкова върху естетиката, колкото върху здравето им. Склонността към образуване на кариеси, прозрачни зъби или бели петна по-зъбите. Всички тези проблеми са сигнал за дисбаланс на калциевите йони в организма.

Враг №7 - Целулит

Вече сте решили, че го забравихме... За съжаление няма такава опасност. Портокаловата кожа си остава сериозен естестичен проблем, който открито срива дамската увереност. Със сигурност сте чували много обяснения за неговата поява и ужасна упоритост. Задържане на течности, заседнал начин на живот, хормонални нарушения. А знаете ли, че дамите с целулит често страдат и от стрии, и от разширени вени. Обяснението е просто. Всички посочени проблеми показват слабост на съединителната тъкан.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X