Напишете дума/думи за търсене

Запознай се с техните и ги накарай да те харесат

Някои жени хич не харесват идеята за запознанството с родителите на любимия си. Но ако сте наясно какво се котира на първа среща с техните, то сте една крачка по-близо до сърцата им. Разбира се, семейството на партньора ви ще ви гледа под лупа. Ще претегля на везни дали сте правилното момиче за сина им или не. С какво да парирате вашата неувереност и тяхната мнителност.

Знайте кога да замълчите

Всяко семейство си има код червено за някои теми. Един от най-лесните начини да се харесате на неговото, е да избягвате щекотливи въпроси. Преди да се озовете на една маса с майка му и баща му, поговорете с мъжа до вас и разберете кои граници не трябва да пристъпвате. Може би по подразбиране трябва да оставите религията и политиката настрани – това са две теми, които винаги са доста пиперливи. Дори и да искате да изразите мнението си по тях, първо оставете родителите да ви харесат, пък после им показвайте нивото си на интелигентност.

Не се наежвайте, когато ви разпитват

Дори и да си мислите, че знаете какво любимият ви е казал за вас на семейството си, не може да сте напълно убедени. В крайна сметка това е техен приоритет – да разберат от вас за вас. Със сигурност ще ви задават неудобни въпроси. Не бъдете отбранителни. Останете спокойни и отговаряйте на всеки въпрос, колкото се може по-уважително. Ако има нещо, което ви кара да се чувствате некомфортно, то помолете ги да смените темата на дискусията.

Говорете за общи интереси

Всеки обича да говори за неща, които му носят удоволствие – без значение дали е кариера или хоби. Всеки път, когато нещо ви накара да се чувствате некомфортно, може да вмъкнете изречение за общите ви любими занимания, за които сте получили предварителна информация от партньора си. Взаимните интереси винаги са ледоразбивачи.

Не мълчете

Дори и по природа да сте срамежливи, бихте направили лошо впечатление, ако мълчите. Участвайте в разговора. Разпитвайте за семейните традиции или за сладки случки, свързани с детството на господина, чиито родители се опитвате да впечатлите. Родителите, братята и сестрите обожават да разказват неудобни истории от детството на партньора ви.

Изберете подходящ тоалет

Няма нужда да слагате бална рокля, но всички сме чували поговорката, че по дрехите посрещат, по ума изпращат. Искате да направите добро първо впечатление, тогава се облечете в правилните дрехи. Не е време за най-тесните и най-секси рокли от гардероба. Ако срещате е по-неформална, дънки и едноцветна туника са чудесен избор. Свободна рокля до коляното също е нещо, на което винаги може да заложите безстрашно. Ако не сте сигурни изобщо за тоалета си, попитайте мъжа до вас какво би втрещило техните и го изключете от възможните варианти.

Канете ги с вас

Колкото повече ви опознават, толкова повече ще ви харесат. Канете ги от време на време на събития, които са подходящи едновременно за вас и вашия любим, така и за двойки от друга възрастова група. Вечеря в ресторант с любимата им кухня винаги е добър начин за приятно прекарване с неговите родители.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X