Напишете дума/думи за търсене

10 причини за женската изневяра

Рамо, на което да поплача

Можете да класифицирате любовната си афера към този тип, ако често си изливате душата пред въпросния човек, вместо да правите секс с него. Всъщност сексът, колкото и завладяващ да е, изглежда като случайност покрай основната ви облага - безплатна терапия. Чувствате, че другият човек ви разбира. Той ви подкрепя и насърчава. Това също е любовна афера, от която нямате нужда. Трябва ви професионална терапия.

По-добро предложение

Такава любов настъпва, когато единият от двамата партньори повиши пазарната си стойност - получил е по-добра работа, отслабнал е, подобрил е външността си или пък обратното - пазарната му стойност е спаднала, защото го е допуснал или е станал немарлив към себе си. В случая по-добре е да разговаряте и да си поставите общи цели, които да изравнят стойността ви в собствените и чуждите очи. Може би една промяна в отношенията е тъкмо това, от което се нуждаете.

Не задоволява потребностите ми

Ако партньорът не задоволява нуждите ви - свързани с романтика, искрен разговор, секс, то зарядните ви батерии ще се изтощят и е задължително да потърсите на друго място това, което искате. Един добър сексолог може да помогне да разработите стратегия за справяне с това положение. Ако смятате, че незадоволената ви потребност е по-важна от връзката с партньора, тогава е по-добре да си тръгнете.

Неволна любовна история

Знае се, че при подходящо място, време и обстоятелства почти всеки може да се забърка в любовна история. Дори вие не вярвате, че сте въвлечени в нея, но ви е толкова хубаво! Естествено не знаете как да я приключите и се измъчвате от чувство за вина. Неволната любовна афера, в която сте заплетени, показва, че нещо е липсвало в брака, но не сте го забелязали или не си признавате. Сложете край на любовната си история и поговорете с партньора.

Идеална връзка няма

Истина е, че за да поддържате подобна връзка, е необходимо непрекъснато да прибягвате до лъжи, за да се прикриете. Ще трябва да давате обяснения за какво ли не и да се справяте със собствения си гняв и усещане за вина. Често дори несъзнателно, изневеряващият е изпълнен с лоши чувства към собствения партньор и се нахвърля физически или словесно върху него. Затова, ако имате любовна афера, отнесете се с уважение към себе си и сложете край на една от двете си връзки.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X