Напишете дума/думи за търсене

С кого най-много си пасва Овенът

Овен и Везни

Когато Овенът и Везните се влюбят, вродената противоположност на зодиака е призована. Тези две зодии се намират директно на 180 градуса един от друг. Всяка една от тях притежава качества, които не се намират в другата. Везните жадуват за хармония, нерешителни са, обичат спокойствието и предпочитат по-внимателния подход към нещата. Докато Овенът е импулсивен, раздразнителен и готов да се хвърли на секундата в ново предизвикателство. Въпреки различията си, споделят чудесно сексуално привличане. Тази комбинация е добре балансирана. Очарователната и културна Везна може да култивира малко стила на Овена, който понякога е доста недодялан и първичен.

Най-доброто от тази конфигурация: Хармонията, която е резултат от съюза между Венера и Марс. И двата знака допринасят за връзката с неща, липсващи при другия, което е причина за прекрасен баланс.

Овен и Скорпион

След като се влюбят Овенът и Скорпионът, не спират да се питат как е било възможно да са живели разделени досега. И двата знака обичат властта и може да постигнат всичко, което си наумят – стига да се научат да споделят светлината на прожектора. Скорпионът е изключително фокусиран към целта да привлече Овена, след като вече е спрял погледа си върху него. Скорпионът е този, който има по-дълбока и сложна отдаденост към връзката, отколкото Овенът. Представителите на тези зодии са склонни към разгорещени спорове. Връзката им е наситено страстна и кавгаджийска, защото и двамата партньори са склонни на осезаема ревност. Въпреки че Скорпионът успява да е по-търпелив, но пък е доста по-обсебващ от Овена. Може да имат трудности да се разберат един друг. Овенът е истински екстроверт, докато Скорпионът е по-скоро обърнат към себе си. Но за сметка на това е емоционален, а от време на време и манипулативен.

Най-доброто от тази конфигурация: Мощта на техните комбинирани сили. И двамата са победители и не се предават, правейки отношенията им незадоволяващи се с второто място.

Овен и Стрелец

Любовта на Овена и Стрелеца със сигурност е правена в Рая. Имат доста общи черти – еднакви енергии и интереси и са изключително съвместими. И двата знака са изследователи и новатори. Тази връзка винаги е жежка и отворена към пътешествия. Въпреки това не е лошо да са нащрек заради непрекъснатото бързане на Овена и заради невъзможността на Стрелеца да вижда очевидното. Дългосрочните отношения при тях биха били малко трудни за поддържане заради склонността им да прахосват твърде много енергия, когато са привлечени от нови неща, но не и когато трябва да продължат започнатото. От Овена и Стрелеца излизат страхотни приятели, както и любовници. Те наистина разбират оптимизма за живот на другия. Въпреки това проблемите може да дойдат от нуждата от закрила на Овена над нуждаещия се от независимост Стрелец. Овенът е малко по-чувствителен от забавния и флиртаджийски настроен Стрелец.

Най-доброто от тази конфигурация: Взаимната им склонност към новаторство и пътешествия. Ентусиазмът им си пасва идеално, същото важи за енергията и идеите им. Всичко това ги прави много подходяща комбинация за двойка.

Овен и Козирог

Когато Овенът и Козирогът се срещнат в емоционалната вселена, със сигурност ще трябва да положат доста усилия, за да поддържат взаимната си енергия. Овенът почти винаги действа, без да помисли докъде ще го доведат делата му. Козирогът пък преди да подходи към нещо, винаги доста добре го премисля. Овенът инициира бързо, докато Козирогът ненавижда необмисления риск. И двата знака постигат това, което са си наумили, макар че го постигат по различни начини. Козирогът е по-тихият, докато Овенът е по-показен и шумен. И двамата партньори са ужасно инатливи и си мислят, че възприятието им за живот е най-доброто. За да сработи връзката, трябва да се научат да приемат несъгласията си с методите на другия. Овенът преследва със страст и плам любовта, която е застанала на пътя му, без да се замисля дали този, когото е избрал за любим, е правилен за него. Козирогът пък обича да анализира дали потенциалният му любим е в състояние да му помогне да стане по-добър индивид и дали присъствието му ще подобри качеството на живот.

Най-доброто от тази конфигурация: И двамата внасят уникални качества в този съюз. Въпреки че тази връзка може да е доста предизвикателно явление, но ако успеят да се учат от другия, може тази любов да е доживот.

Овен и Водолей

Когато тези два знака се влюбят, комбинацията се базира на житейската визия на Водолея и на дейната натура на Овена. От тази комбинация излиза изключително творческа двойка. Връзката е всичко друго, но не и статична и скучна. От време на време се намесва състезателната природа и на двамата. Те са страхотни приятели и комуникират добре. Фенове са на новите приключения – колкото по-диви и странни, толкова по-добре. Освен това и Овенът, и Водолеят обичат да се фукат. Тези отношения са базирани на взаимен възторг. На Овена му харесва уникалността на Водолея и неговата изобретателно възприятие на света. Водолеят обича Овена заради неговата енергия и инициативност. Въпреки че имат специална комуникация помежду си, те виждат света в съвсем различна светлина. Овенът изглежда прекалено въвлечен във всичко, което прави, докато непредсказуемостта на Водолея понякога идва прекалено за другия.

Най-доброто от тази конфигурация: Способността на Овена и на Водолея да постигат върхове, когато работят като екип.

Овен и Риби

Тази комбинация може да бъде наистина много добра и за двете зодии. Овенът е силен знак, който почти винаги става жертва на импулса си, докато Рибите са тихи мечтатели, те са поетите в хороскопския кръг. На пръв поглед Овенът и Рибите може да изглеждат нехарактерна двойка, но когато са влюбени, те наистина може да посрещнат нуждите на другия. Рибите са много интуитивни – и като личности, и като любовници. Овенът трябва да се опита да открадне малко от това качество, ако не иска любимият им да ги приеме за тотални егоисти. Макар Овенът да се слави като безстрашен ловец, когато си хареса някого, той е склонен да приеме ролята на защитник във връзката. Забавното е, че Рибите са истинските защитници, бидейки толкова интуитивни. Те разбират на дълбоко ниво партньора си. Те са даващите и емпатичните в отношенията, но понякога това ги прави изтривалки. Раздават се докрай на другия и ако той не успее да се отдаде по същия начин на отношенията, може да настъпи раздор.

Най-доброто от тази конфигурация: Те наистина има какво да научат един от друг. Рибите показват на Овена как да се грижат за другия и какво означава да се поставяш на мястото му. Овенът пък учи Рибите как да постигат мечтите си, вместо само да си мечтаят.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X