Напишете дума/думи за търсене

За да живее дълго кучето ви, хранете го така

Вредните последствия от обработената кучешка храна често се подценяват. Месото в повечето пъти произхожда от остатъците на някоя кланица, а според едно потресаващо разкритие дори домашни любимци подложени на евтаназия могат да свършат в производството на кучешка храна. От друга страна, приготвянето на кучешка храна вкъщи може да ви спести пари, а някои казват, че дори помага за дълголетието на домашния любимец. Това пишат нашите приятели от сайта за здрави и щастливи кучета Chill Dog Care.

Пръв помощник в приготвянето на качествена храна за домашния ни любимец е бавният котлон.

Бавното готвене на храната за вашето куче премахва цялата трудност на действието. Имате ли шкафче в хладилника, което е пълно с вече леко развалени моркови, които сте изоставили в полза на хапването навън? Хвърлете ги в тенджерата на бавния котлон за вашето приятелче! Не успяхте да довършите онова старо пиле? В тенджерата и на котлона!

Да, има и някои възражения срещу домашно приготвената храна за кучета. Поради някаква причина да даваш на кучето си сирене е много популярно в момента. И крайно неправилно!

Кучетата обичат да похапват сирене или кашкавал, както и ние. Но за съжаление на тях им липсва ключовата стомашна захар – лактоза, за да могат да усвояват и разграждат правилно млякото, което може да доведе до диария, ужасни газове и дори дълготрайни проблеми с храносмилането.

За да ви насочим през тaзи мрачна територия на познанието с какво да храним любимеца си, ние създадохме готина графика, която ще ви предоставим напълно безплатно.

За още ценни съвети при отглеждането на вашия четириног приятел посетете Chill Dog Care.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X