Напишете дума/думи за търсене

Как да се наспим с мъж

Що за въпрос, елементарно е. Слагате си тапи в ушите, превръзка на очите, опаковате се в спален чувал с цип и за всеки случай държите резервен комплект спално бельо под ръка, ако се наложи да разпънете дивана в хола и да го изритате там.

Няма нищо просто в това да можеш да заспиш до мъж. Ако сте на противоположно мнение, значи сте една от малкото щастливки или сте забравили, че половинката ви е в командировка.

Обикновено дамите са тези, които страдат от липса на сън в двойката. И причината в повечето случаи е той. Статистически погледнато да попаднете в категорията на недоспалите заради него, е голяма. А това е проблем и той съвсем не се изчерпва с омърлушеното ви лице на следващия ден.

Липсата на здрав сън нанася по-сериозни и дълготрайни поражения. В много случаи тя кара потърпевшите нежни половинки да се чувстват пренебрегвани и маловажни във връзката. И не само. Провокира ги да се държат егоистично и да обръщат по-сериозно внимание на собствените си нужди за сметка на тези на мъжете до тях. А така и двамата започват да се чувстват неоценени и приемани за даденост.

На сутринта хем всички са кисели и криви, хем никой не иска да говори за това. А на вас ви идва просто да се качите в колата и да си вземете стая в първия мотел край пътя, за да се наспите, вместо да отидете на работа.

Защото той хърка
Сигурно е трудно да допуснете, но и вие честичко го правите. Няма как да знаете, защото през това време спите, а той е достатъчно дискретен, за да не ви го каже. Пък и неговото хъркане е в пъти по-шумно и не иска да повдига темата, защото знае с какво ще го замерите. Хъркането е наистина голям проблем. Не само защото вие го чувате и ви пречи, а защото мъжът до вас го преживява. Трудно. Понякога дори може да се събуди по-изморен, отколкото си е легнал. Посъветвайте го да потърси помощ от специалист, купете му специална възглавница. В краен случай може да се разделите в отделни стаи. За спането. Много двойки го правят и това не пречи на близките им отношения, стига да искате да ги запазите. Интимното си е интимно, сънят – сън. Липсата му може да застраши връзката не по-малко от спането по отделно.

Краде завивката, а аз зъзна
Общата завивка може да е обект на спор само когато е обща. Просто се оборудвайте с отделни. Така и вълкът ще е завит, и агнето ще е на топло. А ако му е студено на крачето, винаги може да го мушне под юрганчето в съседство.

Избутва ме от леглото
Не е нужно да се сражавате за територия посред нощ. Най-вероятно ще загубите. Нито сте му в категорията, нито може да се разберете цивилизовано, ако любимият ви е заспал дълбоко. Вместо това разрежете леглото. Заменете спалнята с отделни легла и се гушкайте в едното. А щом стане напечено и бойното поле ви отеснее, преместете се.

Не може да заспи без телевизия
И този проблем е разрешим. Тапите за уши и превръзката за очи не са измислени случайно. Ако обаче са ви неудобни, накажете виновника за страданието си с комплект слушалки или го помолете да изключи звука на телевизора. Може и да гледа филма със субтитри, поне докато заспите. С малко разместване на мебелите в стаята може да измислите и начин телевизорът да не свети в очите ви.

Става за работа преди мен
Точно когато сънят ви е най-сладък, часовникът започва да звъни. Но той не просто звъни, а има задачата да вдигне входа на крака. А на вас ви остава още час до ставане и хич не ви е до камбанен звън. Подарете на любимия малък часовник с аларма и вибрация, който може да сложи в калъфката на възглавницата си или до нея. Така звукът ще бъде достатъчно близо до него, за да го събуди, но не достатъчно близо, за да ви влудява за добро утро.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X