Напишете дума/думи за търсене

Венера във Везни – не се страхувайте от промените, носят хармония

Днес, 28-и октомври, в 3:50 часа, планетата на любовта и хармонията Венера, сякаш на пръсти с голямо желание открехна вратата на знак Везни и ще остане в неговия дом до 21-ви ноември.
Вълнуващо!

Представям си я с дълга кестенява коса, небрежно падаща върху раменете й. Облечена в дълга бяла рокля, излъчваща нежност, хармония и неподправеност. Боса е, защото бърза, не спи и отдавна очаква този момент да влезе в собствения си дом. Влиза в стаята с плавна стъпка в един очарователен танц, който изобразява нейната грация и красота.
Венера се характеризира с любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта и хармонията. Управлява два знака - Везни и Телец, което й позволява да се чувства прекрасно два пъти в годината. В собствения си дом тя дава своите качества съвсем естествено. Тук тя се чувства уютно и дава силно развито осезание за красота и хармония. Това е месецът, в който ще се засили чувството ни за материална стойност, влечението към лукса, културните мероприятия и собствено разкрасяване и обновяване.

Колкото и добре да се чувства в следващия един месец, този път Венера ще се наложи да премине през няколко изпита, които ще я направят по-мъдра и решаваща. Имам предвид предизвикателните аспекти с ретроградния Марс, Сатурн, Юпитер и Плутон.

Напрегнатият аспект с Марс ще търси справедливост, изясняване и доказване на чувства, факти, планове и цели. Юпитер ще изиска търпение и ще ни постави на кръстопът в изборите ни. Сатурн ще ни накара да бъдем мъдри и да проявим разум в решенията си и накрая Плутон ще ни застави да направим пълна промяна в гледната си точка. Възможно е да разруши до основи всичко създадено до този момент и да ни обещае нещо ново, различно и НЕБХОДИМО!

Съветвам Ви в този период да избягвате директни конфликти, защото сега те могат да доведат до нежелано развитие на отношенията ви. Опитайте се да бъдете по-търпеливи и приемащи другата гледна точка. Времето е подходящо за довършване на започнати дела, методична работа и анализ на текущи ангажименти.

Представителите на въздушните знаци Везни, Водолей и Близнаци ще искат и ще променят личния си живот в най-правилната посока. Ако той няма нужда от промяна, обърнете внимание на външния си вид, гардероба и правете това, което наистина ви носи удоволствие и удовлетворение. Не се страхувайте от промени, те идват за да внесат хармония в живота Ви.

Лъвовете и Стрелците ще имат емоционална подкрепа от това положение на Венера, но ги съветвам да не стартират важни дела и ангажименти.

Телците съветвам повече да почиват и да насочат вниманието само върху неотложни дела.

Рибите и Скорпионите въпреки притесненията, които имат, трябва да бъдат сигурни, че далата им ще се подредят в най-добра за тях полза.

На Девите тази Венера ще донесе енергия и мотивация да довършат започнатите ангажименти. Тяхната упоритост ще им донесе успех и постигнати цели.

По-трудна за усвояване енергията ще е за знаците Овен, Рак и Козирог. Тях съветвам да не предприемат нови действия свързани с любовта и бизнеса. Ако действате, трябва много внимателно да обмислите всички крайни резултати. Добре подготвени, ще успеете!

Желая на всички уютен период, изпълнен с много положителни емоции и топлина.
Бъдете здрави!

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X