Напишете дума/думи за търсене

Какво ни носи краят на ретроградния Меркурий в Скорпион

Днес, 3-ти ноември, Меркурий - планетата на комуникациите, излиза от последната си за годината ретроградна фаза в знак Скорпион.
С директното движение на Меркурий ще се радваме на повече възможности, реализирани планове, лесна комуникация, разбирателство и резултати. След 5-и ноември ще е удачно да пазарувате електроуреди и автомобили. Може да подновите преговорите си, но не очаквайте бърз резултат поради ретроградното движение на Марс, което забавя взимането на решения. Ремонтите на автомобили ще се случват бързо и ефикасно. Ако имате поставена диагноза или сте правили изследвания в последните 20 дни, сега е подходящо да потърсите допълнително мнение и да повторите тестовете си. В личен план очаквайте повече разбиране и подкрепа.

Между 3-ти и 5-и ноември Меркурий ще бъде стационарен. Дотогава продължава да важи правилото „Не действай“. В тези дни е повишена опасността от пътно транспортни произшествия. Карайте внимателно! Не взимайте ключове решения в тези дни.
До 20-и ноември Меркурий се движи по пътя, по който вече е минавал, преди да стане ретрограден. В периода на така наречената „ретроградна сянка“ очаквайте да получите отговори и резултати по започнати преди месец разговори и дела. Времето дотогава е подходящо да анализирате и потърсите отговори на зададени вече въпроси. Ползотворен ще е периодът да потърсите развитие и реализация на забавени сделки и преговори.

Попътен вятър на всички!
Желая здраве на вас и вашите семейства!


Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X