Напишете дума/думи за търсене

4 вида мъже, които всяка жена трябва да има в живота си

В живота на всяка жена идва момент, в който тя блажено се наслаждава на времето без гадже. По време на този период понякога тя дори не получава сгрешено съобщение, нито подсвиркване на улицата, камо ли покана за среща от някой куражлив обожател.

Ето защо е наложително за такива моменти да имаме на разположение арсенал от тестостерон. Запас, до който да опрем, когато решим, че диетата без захар е нелепа.
Запас от няколко типа мъже.

1. Платоничният мъжки приятел без сексуално напрежение

Знаете, че той има пенис, но предпочитате да не мислите за това. Да се надяваме, че и мъжът се чувства по същия начин към вас. В този случай дозата тестостерон е толкова проста и лоялна, че нищо няма да разбута вашата динамика.
Най-важното е, че този тип мъж няма да ви спести истината, ако някой от неговия пол се опитва да ви баламосва. И ще го прави без грам скрити мотиви. Той ви е като брат от друга майка.

2. Платоничният мъжки приятел със сексуално напрежение

Знаете, че този човек има пенис и обичате да мислите за това, но не и да действате. Добре. Недейте.
По някаква причина вие двамата никога не сте достигнали тази точка на безвъзвратност и колкото по-дълго чакате, толкова повече осъзнавате, че не е толкова страхотна идея. Това не означава, че не може да се отдавате от време на време на размяна на забулени комплименти и да се насладите на неговата изкуствена ревност, когато се оплаквате от мъже глупаци. Това е като евтин, но толкова вкусен бургер верига за бъро хранене. Безвреден е в малки дози.

3. Гей приятел

Това е толкова обяснимо, че граничи с клише. Сухите любовни периоди и гей приятелите вървят заедно като шампанско и ягоди. Няма по-добри от тях, стане ли дума за компания, с която да се оплаквате от злините на мъжете, докато гледате до втръсване „Сексът и градът“.
Въпреки тяхната сексуалност, гей момчетата са мъже. Същият начин на мислене, просто не си падат по вашия пол.

4. Приятел, с когото флиртувате, но живее извън града

Може би сте го срещнали по време на командировка, или той е стар приятел от университета, с когото държите връзка през Facebook. Всъщност няма значение, че всичко, което имате, е безобидна влюбеност, съчетана с няколкочасово пътуване между вас двамата. Възможно е да изконсумирате влечението си, но ако се удържите, винаги ще имате на разположение лечебната сила на 20-минутен чат, когато вашето сексуално самочувствие е потиснато.

Понякога този тип мъжки приятел е като спешно дишане „уста в уста“, от което се нуждаете, за да започнете отново да ходите по срещи.

Осем човека разказват как са разбрали, че са хомосексуални

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X