Напишете дума/думи за търсене

9 характерни черти на негативните хора

По отношение на негативните хора има един основен съвет - да се държим на прилично разстояние от тях.
Защото негативизмът е по-заразен от грип. За болестта поне има хапчета.

Как да разберем, че има такъв човек до нас?
Запознайте се с 9 характерни черти на поведението на такива индивиди.

1. Отрицателният човек винаги е прав
2. Ако негативният човек греши, той ще нацупи устни, ще гледа надолу, ще мълчи дълго и ще изчака, докато насочите погледа си към първа точка.
3. Ако правите добро дело за негативен човек, значи правите глупости и губите времето на живота си - той няма да го оцени. Освен това ще ви каже и колко лошо сте го направили. Защото си мисли, че всички са му длъжни. И особено вие.
4. Той никога няма да ви помоли да направите добро дело за него - вие сами трябва да видите и знаете, че той има нужда от услуга. Той очаква от вас да четете мислите му. А ако не виждате, той едва ли ще ви прости.
5. Когато искате да споделите нещо на отрицателен човек, независимо дали е за новата ви чанта, мечтаната екскурзия, хоби или някаква забавна история, той ще ви изслуша, но накрая ще ви осъди с нещо ала „Наистина ли имаш нужда от толкова обувки, очила?“„И какво толкова ти харесва на тоя Париж, та постоянно ходиш там? Навсякъде всичко е едно и също..."

6. Негативният човек може да бъде любезен по природа, да споделя с вас по братски вкусен хляб, но никога няма да ви каже откъде го е купил.

7. Разбира се, за него всички наоколо са идиоти, прости хора и тъпаци. Той компетентно ще ви разкаже за всички недостатъци в работата на строители, водопроводчици, градинари, учители, лекари и други професии. Затова се пригответе за факта, че той със сигурност ще обсъди вашите човешки и професионални качества с някого.

8. Където и да живее негативният човек, всичко ще бъде недостатъчно добро за него.

9. Отрицателният човек винаги има някой около себе си, който да поеме отговорност за всичко, което му се случва.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X