Напишете дума/думи за търсене

5 знака, че имаме стабилна връзка

За да имаме отдадени отношения, любовта не е достатъчна. Тя идва и си отива, но доверието остава. В една връзка то е всичко. Позволява ви да преминете през трудни моменти и ви кара да се влюбвате отново всеки ден в човека, с когото сте.
Има, разбира се, и още няколко характеристики, които дават отговори на въпроса дали имаме връзка с някого, който е непоклатим и на когото може да се облегнем винаги.

1. Казва ви истината, дори и да боли
Да бъдеш честен, може да бъде много предизвикателство.
Искате да кажете истината, но не искате да нараните нечии чувства.

Може да изглежда като добра идея да лъжете, за да защитите чувствата на партньора си. Никога обаче не трябва да правите това. В дългосрочен план лъжата вреди на връзката. Казването на истината наистина може да нарани, но това не трябва да спира някого да го прави.

Вашият партньор брутално честен ли е? Това не е непременно нещо лошо. Половинката ви няма намерение да наранява чувствата ви. Тя иска най-доброто за вас. Честността е добродетел. Помнете, че най-силните хора са честни.

2. Той признава грешките си
Всеки прави грешки. Да грешиш, е добро за връзката, тъй като получавате безценни знания. Стъпването накриво всъщност е житейски урок.

Признаването на грешки в една връзка изисква преглъщане на гордостта, така че е важно да оцените тази черта в партньора си. Това показва, че той има смелостта да признае, когато не е прав. Вашият любим е готов да поеме отговорност за нещата, които е направил грешно. Бъдете благодарни, ако чуете думите „Направих грешка“.

Малките грешки не вредят на връзката, но ако се преструвате, че не съществуват, те ще създадат враждебност и липса на доверие.

3. Той се отваря към вас
Ако в една връзка липсва доверие, е невъзможно да се създаде емоционална интимност. Нейната липса пречи да създадете истинска връзка. Партньорите се чувстват сигурни и обичани, когато има доверие и комуникация.

Ако половинката ви крие нещо от вас, трябва да проведете сериозен разговор. Всеки партньор има право на лична поверителност. Не е добре обаче да се крие информация, засягаща отношенията ви. Разберете дали половинката ви крие тайни от вас.

Не бива обаче да прекрачвате определени граници и ровенето в телефона на другия е една от тях.


4. Действията му съвпадат с думите
Действията и думите трябва да съвпадат. Ако интимната ви половинка е почтен човек, той ще се държи и говори като човек, който е във връзка.

Всъщност действията му ще говорят повече от думите му.
Вашият партньор трябва да дава обещания, които възнамерява да спази, и действията му трябва да са много по-смислени от думите им. Това е важно, когато трябва да определите дали партньорът ви заслужава доверие. Неговите действия трябва наистина да отразяват приоритетите му.

5. Той споделя дребните подробности от деня си
Вашият партньор обича ли да споделя и най-малките подробности от деня си? Ако отговорът е да, може да си гарантирате, че той е правилният човек, на когото да поверите сърцето си.

Вашата половинка ви включва в деня си с детайли от него, така че не може да се оплачете, че укрива информация. Малките детайли имат голямо значение.
Доверието е в основата на всяка връзка. Изкушаващо е да мислим, че любовта и интимността са единствените необходими съставки, но не е така. Без доверие връзката не може да достигне истинския си потенциал.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X