Напишете дума/думи за търсене

5 начина, по които жените саботират собственото си удоволствие в леглото

Нашата сексуалност е сложна. И точно както всяка връзка изисква непрекъснато проучване, комуникация, преговори и внимание, същото важи и вашите интимни сексуални отношения.

Хората свързват много неща със своята сексуалност: власт, привлекателност, приемане, контрол и т.н. Изследването на вашата сексуалност и общуването с партньора ви относно секса може да бъде както възнаграждаващо, така и рисковано.

По какви начини жените саботират собственото си сексуално удоволствие?

1. Очакват любовникът им да чете мислите им
Мъжете не четат мисли, всъщност никой не може са го прави, независимо от пола. Всяка жена може да варира по отношение на това, което й харесва и й помага да постигне оргазъм. Кажете на партньора си как може да ви угоди. Бъдете конкретни. Покажете му. Нежната, но ясна насока ще бъде високо оценена. Вашият мъж иска да ви угоди, просто трябва да му кажете как.

2. Те са пасивни партньори
Това се проявява по няколко начина. Мъжете не искат непременно да водят шоуто през цялото време. Бъдете готови да започнете секс. Господата също обичат да бъдат съблазнявани. Бъдете готови да опитате нови неща. Никой не иска да яде едно и също ястие за вечеря вечер след вечер. Научете се да се чувствате удобно извън зоната си на комфорт.

3. Очакват любовникът им да е готов винаги за ласки
Противно на това, което някои мъже ще ви накарат да повярвате, момчетата нямат бутон за моментално „включване" за секс. И те имат право да бъдат уморени, стресирани, не в настроение или да се интересуват просто от гушкане - точно както жените. Уважавайте факта, че това, че вие ​​искате секс, не означава, че любовникът ви иска и е готов да скача веднага в леглото със свалени гащи. Ако искате да се опитате да му създадете настроение, не забравяйте, че любовната игра и съблазняването работят по същия начин за него, както и за вас. От решаващо значение е да сте чувствителни към настроенията и нуждите на вашия партньор. Знайте кога да се отдръпнете и научете как вашият мъж обича да бъде стимулиран преди, по време и след секс.

4. Говорят по време и след секс
Жените знаем как да говорим и знаем кога имаме пленена публика. Въпреки това не използвайте времето си за секс, за да преодолеете нуждите, оплакванията, графици и проблемите с партньорите си.

Изключете всякакви несексуални разговори и общувайте само по забавен, сладък начин, ако установите, че ви сближава по време на секс. Това е моментът да се свържете с партньора си по тактилен начин. Излезте от главата си и влезте в тялото си и оставете другия да направи същото. Същото важи и за посткоиталното време. Обичайно е мъжете да се унасят в сън, след като са имали оргазъм. Телата им са създадени да правят точно това. Не го приемайте лично, ако вашият мъж е по-склонен да спи и по-малко склонен да говори след секс.


5. Не се грижат за хигиената си
Бъдете наясно с цялостното си здраве и хигиена. Ако знаете, че отивате на гореща среща с вашия любим, вземете душ, избръснете се и се намажете с любимия си лосион за тяло.
Грижете се добре за здравето си. Разбира се, същото важи и за мъжете. Нека бъдем отговорни партньори един към друг, когато става въпрос за болести, чистота, контрол на раждаемостта и здраве.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X