Напишете дума/думи за търсене

Неща, които не бива да споделяме

Колкото и да сте влюбени и да искате да го изкрещите на целия свят, дръжте езика зад зъбите си, що се отнася до връзката ви.

Макар жените да изпитваме нужда да споделим как вървят нещата с любимия на приятелките си, някои неща трябва да останат между нас и партньора ни. Така съветват психолози и експерти, твърдейки, че това може да запази връзката и имиджа ни на двойка пред другите хора.

Какво не е добре да споделяме?

Изпаднали сте в отчаяние, защото интимният ви живот куца или е в застой. Колкото и да се изкушавате, не доверявайте детайли от сексуалния си живот на хора, които не са част от връзката ви. Най-добре обсъдете нещата, които ви тревожат, с вашия любим, а ако положението е по-сериозно, се обърнете и към специалист.

Сексуалните фантазии на половинката ви са последното нещо, което трябва да е тема на сладки приказки с познати. Това е личната изповед на мъжа до вас. Изваждайки ги извън вашия интимен свят, може да изгубите не само доверието, но и уважението му.

Често свекървите са трън в очите на снахите. Конфликтите с нея изглеждат неизбежни и ви е писнало от нейното постоянно недоволство. Колкото и да искате да изкарате яда си, като разкажете на другите за поредния ви скандал с нея, помнете, че и стените имат уши. По-добре изпуснете парата на разходка в парка или в компанията на стойностна книга.

Хванали сте половинката в изневяра, или вие сте залитнали в посока на аферата. Колкото и да ви се ще да излеете бушуващите ви настроения и страсти, въздържайте се.

Възможно е човекът, на когото споделите, да разруши вашата връзка, разгласявайки вашата тайна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X