Напишете дума/думи за търсене

Зодиакални двойки, които са обречени да бъдат заедно

Лъв и Стрелец

За Лъва се смята, че създава бъркотии, докато Стрелецът е известен с това, че винаги ще намери решение, за да ги оправи. Както се казва – търкулнато се гърнето, намерило си похлупака.

Лъв и Близнаци

И двата знака обичат вниманието и добрите компании. Тяхната хедонистична природа е това, което ще ги привлече един към друг и ще направи от тази връзка силен съюз.

Водолей и Близнаци

Невъзможно е тези отношения да се провалят. Двата знака са прекалено сходни. Еднакво дружелюбни и динамични, с лекота може да се каже, че те са двете половинки на едно цяло.

Скорпион и Лъв

Въпреки че тези отношения може да бъдат турбулентни заради различните им темпераменти, тази двойка никога няма да усети досада. А едно от важните неща и за Скорпиона, и за Лъва е да им е забавно с партньора до тях.

Близнаци и Везни

Това е една бляскава комбинация. Тяхната химия е очевадна, а неустоимата и авантюристична природа на Везните ще е особено притегателна за Близнаците.

Дева и Козирог

Девата е обречена на доминиращия Козирог още от пръв поглед. Тези два знака ще почувстват силно физическо привличане от самото начало.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X