Напишете дума/думи за търсене

6 стъпки за енергийно зареждане с ръце

Всеки един от нас има силата да се самолекува. Когато се порежем, тялото ни „поправя“ раната. Когато плачем, сърцата и умовете ни започват да ни успокояват и утешават. Всички имаме вродена лечебна способност, просто трябва да помним, че е вътре в нас.

Телата ни са невероятни произведения на природата. Докато четете тази статия, стотици хиляди процеси се случват в организма ви, които поддържат функционирането и доброто му здраве.

Тази интелигентна машина се нуждае от храна, грижи и защита, затова е от първостепенно значение да се храните добре, да спортувате, да имате достъп до чист въздух, да се хидратирате и да не правите компромиси със здравия и дълъг сън. Но хората трябва да се грижим не само за физическата форма на тялото, но и за духовната, която също иска грижи.

Може да ядете всички най-здравословни храни на света и да се упражнявате всеки ден, но ако не сте се обърнали към вашата духовна същност, никога няма да бъдете наистина здрави.

Аурата е вашата духовна енергия, която се излъчва от тялото. И тя има нужда от подхранване и грижа, досущ като физическото тяло, но много често е пренебрегвана.

Тази енергийна страна на организма управлява интуицията и е вашият вътрешен компас. Той ви помага да се чувствате свързани с нещо по-голямо от вас самите и ви води през всички житейски решения.

Ако се чувствате изцедени въпреки качествения сън, ако все не изпитвате радост, въпреки че всичко в живота ви върви добре, това може да се дължи на изтощена духовна енергия.

Други признаци, които подсказват, че трябва да възстановите духовната си енергия:

- Чувствате се не на място и никъде не се чувствате като у дома си

- Липса на ентусиазъм, въпреки че постигате мечтите си

- Усещате, че нямате цел

- Искате да усещате, виждате и разбирате живота на по-дълбоко и по-смислено ниво

- Чувствате постоянно стрес или тревожност

Мощен начин за възстановяване на духовната енергия е самоизцелението. Всеки може да направи това. Как става това?

Стъпка 1:

Намерете тихо място, където няма да ви притесняват. Легнете или седнете изправени на стол. Затворете очите и направете 5 дълбоки вдишвания. Уверете се, че дишате дълбоко и с корема, а не само с гърдите.

Стъпка 2:

Допрете ръцете си една в друга в молитвена позиция. Вдигнете ръцете нагоре, трябва да докоснат средата на челото. След това ги свалете към центъра на сърцето. Челото и областта на гърдите съдържат две мощни чакри (трето око и сърдечна чакра) и това движение ще им помогне да ги активирате.

Стъпка 3:

Бавно започнете да триете дланите една в друга, докато не усетите лека топлина. Поставете дясната си ръка над центъра на сърцето си, а лявата поставете върху пъпа. Тези две точки са мощни чакри, които ще бъдат презаредени през ръцете ви.

Стъпка 4:

Със затворени очи визуализирайте лечебната бяла светлина, която се изпраща от ръцете в тялото ви и изцелява, възстановява и презарежда всичките ви енергийни центрове. Визуализирайте светлината, която стига до върховете на пръстите на краката и до най-горната част на главата ви.

Стъпка 5:

Когато усетите, че сте получили достатъчно енергия от бялата светлина, отворете очите си и леко разтръскайте ръцете. Станете прави и внимателно разклатете тялото или направете леки разтягания, за да раздвижите кръвта.

Стъпка 6:

Изпийте голяма чаша вода и не забравяйте да се хидратирате през целия ден.

Това е много бърз и лесен начин да изпратите лечебна енергия на тялото си и ще спомогнете незабавно за презареждането на вашата духовна енергия.

За най-добри резултати лекувайте се всеки ден поне по 15 минути в продължение на седмица.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X