Напишете дума/думи за търсене

Неда Спасова: Не си падам по флирта с непознати, но Карамазов е прекрасен

снимка Красена Ангелова
снимка Красена Ангелова
- Разкажете повече за творческите проекти, в които участвате, и къде можем да ви гледаме на сцена.

- Можете да ме гледате на сцената на Театър "София", където работя от половин година. Спектаклите са "Тирамису", "Закачане" и "Франкенщайн". В Театрална работилница "Сфумато" също имам две представления Ц "Бесове" и "Арабска нощ".

- Кои български актьори може да отличите като добър пример в българското кино и театър?

- Колегите ми от Театър "София" са изключителни професионалисти и страхотни актьори! Същото мога да кажа и за актьорския състав на "Откраднат живот". Имената са много и няма как да спомена всички. Но ето едно от тях ще кажа - Дария Симеонова. Тя е моя муза още от студентските години. Бях в първи курс, когато тя беше четвърти. Тя е прекрасна актриса, човек и професионалист.

- Какви качества трябва да притежава идеалният за вас мъж?

- Сериозността и зрелостта винаги са ме привличала в един мъж. Сериозност по отношение на живота и отговорностите, които има. Разбира се, че харесвам мъже с чувство за хумор и непринуденост. Чувствителността също е важно нещо. И не на последно място верността и грижовността. Май искам свръхчовек!

- Мечтаете ли за сватба и деца?

- Мечтая за семейство. Да имам сватба не ми се струва най-важното, но сигурно бих се вълнувала да облека бяла рокля и да хвърлям букет.

- С какви занимания обичате да запълвате свободното си време?

- Нямам много свободно време и всичките ми хобита са в "зимен сън". Когато имам време, обичам да си почивам и да чета, да гледам филми. Обичам да спортувам, наскоро се запалих и по пол денс, но за съжаление не съм много редовна пак заради времето. Много обичам да готвя. Обичам да пътувам. Не съм много оригинална с хобитата си.

- Най хубавото нещо, което ви се случи през последната година, е...

- Попадането ми в трупата на Театър "София" и, разбира се, сериалът. Номинираха ме и два пъти в категория за дебют за "Икар 2018" и "Аскеер 2018". Е, не спечелих нито веднъж, но пък моето име единствено беше отразено два пъти.

- Последна книга, която прочетохте, е...

- "Франкенщайн" от Мери Шели. Влизам по заместване на мястото на Дария Симеонова в този спектакъл в Театър "София".

Иво АНГЕЛОВ

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X