Напишете дума/думи за търсене

21.12.2020 - влизаме в "нов свят" и ново ниво на съзнание

През 2020 г. 21 декември се откроява като мощен ден не само заради слънцестоенето, но и поради много рядкото подреждане на планетите Юпитер и Сатурн (Great conjunction), за което вече писахме. Освен това малко преди 14 декември настъпи пълно затъмнение на слънцето, което също увеличава енергията.

Затъмнението отваря портал за ново начало, а Great conjunction, или Великата връзка, засилва енергията на този портал. Счита се, че откриването на този портал ще позволи на високочестотни енергийни потоци да достигнат планетата. Някои наричат случващото се днес „раждането на нов свят“.

Great conjunction от 2020 г.

Великата връзка или Великото съединение се случва приблизително на всеки 20 години, когато Юпитер и Сатурн са подравнени на една и съща степен на зодиака. Великата връзка представлява промяната на една епоха и време, когато ние променяме начина, по който виждаме света. С промяната на нашия поглед към света се променя и обществото, както и начинът, по който правим нещата.

Докато Великата връзка се случва на всеки две десетилетия, подреждането към 2020 г. отваря вратата към още по-голям цикъл, защото Юпитер и Сатурн ще се подредят в знака Водолей.

Голямата връзка, която за първи път от 200 години се случва във въздушен знак, ще означава още по-голяма промяна в нашия възглед за света и за себе си.

Юпитер и Сатурн също ще се подравнят с Водолей при нула градуса, а нулата представлява безкраен потенциал и съдържа енергията на неограничени възможности.

Голямата връзка и ерата на Водолея – какви промени да очакваме

Разбира се, не би било разумно да очакваме промените от раз. Ние влизаме в нов портал, но от нас зависи колко бързо ще задействаме промените. И до колко благополучни ще бъдат те за нас. Колкото по-осъзнати сме, колкото по-желаещи да се променим и да вникнем в духовното начало, толкова по-лек ще е преходът и по-сладки плодовете му.

На първо място трябва да се освободим от дребнавите ежедневни мисли. Крайно време е да спрем да се тревожим как изглеждаме в очите на другите или защо съседите имат по-хубав автомобил. Този тип съзнание остава в миналото и колкото по-скоро го променим за себе си, толкова по-скоро ще бъдем щастливи.

Предстои ни да се освободим от окови на съзнанието, които му пречат да търси свободния си полет в духовното.

Оттук нататък, вместо да искаме подкрепа от правителства и големи корпорации, ние по-често ще се обръщаме към по-малки, ръководени от общности организации и бизнеси. Все по-често ще се обединяваме около идеята, че всеки процъфтява, когато колективът процъфтява, и все по-рядко ще виждаме индивидуалната амбиция като печеливша.
Изобщо човекът ще се обърне към човека, към неговите потребности, към неговата душа. Ще се засилят потоците на емпатия и взаимна подкрепа. Дигиталните науки ще са в помощ на човека, въпреки че много от нас се опасяват от обратното. Все повече ще създаваме онлайн отколкото във физическия свят. Но това няма да ни откъсва един от друг.

Все по-често ще усещаме, че сме свързани. Ще се чувстваме свързани не само с близките си, но и с хора, които никога не сме виждали, а може би просто сме срещали някъде из социалните мрежи. Човекът ще стане по-близък до човека.

Умовете ни ще се отварят за по-високи нива на съзнание и ще виждаме, че между нас няма разделение. 

В ерата на Водолея ще изникне и необходимостта от равенство между нас. Все по-рядко ще има възможност някой да "изостава" от глутницата, а друг да "изпъква" прекалено високо.

Цялата космическа енергия на тази година ни доведе до извода, че за планетата е постигнат огромен кармичен цикъл. Когато този портал се отвори в пълното слънчево затъмнение и се засили под Великата връзка, всички ние ще можем да влезем в „новия свят“.

Навлизайки в новия период, ще усещаме, че вече не е задължително да сме позитивни през цялото време, да поддържаме духа си "в изправност" непрестанно и да крием сълзите си в маски и лъжи. Вече ще имаме възможност да бъдем повече себе си, защото хората около нас няма да ни съдят за това, те също ще показват по-често истинското си лице, истинските си емоции.

С надежда за един здрав и щастлив период за всички ни ви желаем да посрещнете влизането ни в „новия свят“ будни, осъзнати, благодарни и пълни с надежда! Бъдете здрави!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X