Напишете дума/думи за търсене

Рецепта на проф. Мермерски за имунитет и силно сърце

Проф. д-р Христо Мермерски е известно име в народната медицина. Истината е, че докторската му степен не е по медицина. Въпреки това той е написал цели 13 книги за целебно и здравословно хранене, които десетилетия наред са най-търсената литература в областта на природното лечение. Десетки са хората, които се кълнат в силата на неговите рецепти и съвети. 

Предлагаме ви да обърнете внимание на една негова рецепта, която се препоръчва за засилване на имунитета, против проблеми с щитовидната жлеза, но също така се счита, че може да подпомогне превенцията на някои ракови процеси в организма.

Ще са ви необходими:

15 лимона с кората

Тъй като няма как да сте сигурни какво има в лимоните на пазара, препоръчваме да вземете био лимони и да ги измиете добре с топла вода и сода. 

12 глави хубав български чесън

1 кг истински, чист мед

400 г пресни орехи

400 г негрухана пшеница

Начин на приготвяне:

1. Първо трябва да покълнете пшеничните семена. За целта сложете пшеницата в чист буркан и я залейте с вода за 12 часа. Покрийте буркана с тензух и отцедете от водата. Сложете семената върху чист лист или мек памучен плат и след 24 часа те ще покълнат.

2. Смелете чесъна заедно с орехите.

3. Смелете 5 от лимоните заедно с техните кори. Може и да ги нарежете, но е по-добре да минат през блендера, за да не губите нищо от тях.

4. Изцедете сока от останалите 10 лимона.

5. Смесете всичко, прибавете мед и разбъркайте добре.

Може да съхранявате сместа в буркан в хладилника.

Консумирайте всеки ден по 2 с.л. преди ядене, най-добре преди закуска. При сериозно заболяване се консумира през няколко часа.

Тази рецепта се дава от проф. Мермерски за изчистване на кръвоносните съдове, заздравяване на сърцето, укрепване на имунната система, детоксикиране на черния дроб, бъбреците и целия храносмилателен тракт, подобряване работата на мозъка, против подагра. Както казахме, има данни, че сместа помага и на хора с рак. 

Освен това консумацията на този еликсир ще ви кара да се чувствате по-млади, по-бодри, по-силни и по-здрави всеки ден.

Вълшебна лечебна смес от Баба Ванга

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X