Напишете дума/думи за търсене

Какво разкрива месецът на раждане


септември
Вие сте гальовни и разбиращи
Вие сте един от най-обещаващите партньори някога заради вашата привързана природа. Именно тази ваша черта кара всички да бъдат привлечени от вашата „обикновена”, но чаровна натура. Разбиращата природа, която изобразявате, е наистина похвална и това е, което ви кара да станете един от най-добрите хора.

октомври
Вие сте дисциплинирани, но в същото време авантюристични

За вас нищо не е по-важно от поддържането на балансиран живот. Ви придавате еднакво значение на всеки човек и задача, които са част от живота ви.
Въпреки това, въпреки че сте дисциплиниран човек, обичате да изследвате нови измерения и това е може би причината, поради която не може да стоите настрана от приключенията.

ноември

Вие сте уверени и очарователни

Вие сте човек, който знае кога да прави компромиси за добруването на близките си. Това е, което ви прави толкова очарователна в очите на другите.
Независимо от това, не пропускате да запазите своята индивидуалност, като продължите да търсите непознатото. Това ви прави доста добър изследовател във вашата област на обучение и ви помага да получите светло бъдеще.

декември
Вие сте любители на забавленията, но и доброжелателни

Вие сте човекът, който се подчинява на своите инстинкти. Да обичаш забавленията, е вашата сила и винаги сте заобиколени от позитивна и енергична група хора, които споделят същите интереси като вашите.
Сред това забавление и веселие вие също подавате ръка за помощ на нуждаещите се, което ви прави още по-специални.

Кажи ми кой е любимият ти сладкиш, за да ти кажа каква жена си

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X