Напишете дума/думи за търсене

Най-дразнещите неща, които 90% от мъжете правят

Всеки си има кусури, а нашите, „дамските“, са особено разнообразни, но днес темата е друга. Кои са най-дразнещите неща, които мъжете правят в ежедневието, с които понякога ни изкарват от релси.

1. Връщат празни опаковки в хладилника. Или пък нарочно оставят по една хапка, само и само да не се налага да се пресегнат до кофата за боклук и да изхвърлят опаковката.

2. Не познават функцията на гардероба. Обикновено дрехите им са захвърлени по столове, дивани, около масата, на пода, но твърде рядко се намират обратно на закачалка в гардероба. Значението на тази мебел е силно преувеличено за тях.

3. Не сменят рулото тоалетна хартия, когато остане малко парченце или пък нищо. Излишно е да влизаме в подробности за това в какви ситуации можем да попаднем от един толкова дребен на пръв поглед пропуск...

4. Отварят по странен начин опаковките на продуктите. Така че нито да можеш да предпазиш продукта след това, нито да го ползваш, без да се сипе брашно или овесени ядки навсякъде.

5. Не обичат да почистват котешката тоалетна. Изобщо те са страшно гнусливи и удобно оставят на нас дейностите, които биха ги накарали да се мръщят от гадост.

6. Много обичат да ни юркат, когато тръгваме някъде, а не са си мръднали пръста да оправят багаж или нещо вкъщи, за да можем да излезем навреме.

7. Нервничат, когато говорим дълго, когато се бавим в някой магазин, когато се гримираме повече от 1 минута, а могат да цакат карти и да гледат мач с часове и никой не трябва да ги притеснява... или минава пред телевизора.

8. Много викат, когато гледат спорт. А когато ние викнем, ни наричат истерички.

9. Правят се на големи смелчаци, но не обичат да ходят на лекар. Дори когато имат проблем, се правят, че нищо им няма, само и само да не ги уплашат с някаква диагноза.

10. Тяхната работа винаги е много важна, много тежка. И дори да е така, те могат да вършат само нея, докато ние сме мултитаскъри и често – доста по-натоварени.

Така или иначе, както казват бабите, това са бели кахъри. Нашите са пъти повече. Да са ни живи и здрави половинките и да успяваме да намираме хармонията си въпреки всички различия!

Как да разберем имаме ли стабилна връзка?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X