Напишете дума/думи за търсене

Нестандартни идеи за коледни подаръци

И отново идва време за подаръци, а вече ни е омръзнало да затрупваме себе си и близките си с едни и същи банални неща. Предлагаме ви няколко по-нестандартни идеи.

1. Абонамент за платформа с музика, книги или филми

Разбира се, говорим за Нетфликс, Спотифай и т.н. Има много и все прекрасни платформи, които са платени, но неслучайно. Тяхното съдържание си струва да платите за него, защото в повечето случаи никъде другаде не може да получите такава услуга. Така че ако някой от вашето семейство е запален киноман, един платен за година напред канал е страхотен подарък. А и ще се ползва от цялото семейство!

2. Скреч карта на света или на България

Тези карти носят страхотно послание и създават мечти. Всъщност вие не подарявате карта, вие подарявате мечта. Така човекът, който ще я получи, ще има на стената си план за пътувания и ще свързва вас с това особено красиво чувство - очакването някой ден да мине през цялата карта...

3. Фотосесия

Има толкова талантливи фотографи, които ще запечатат вашите дни по най-красивия начин. Подарете такава емоция и дори я споделете.

4. Персонален хороскоп

Астрологията от древни времена е помагала на хората да търсят отговори и пътища за себе си. Персоналният хороскоп няма нищо общо с тези шаблонни предсказания, които четем под формата на ежедневни хороскопи за всички зодии. Персоналният хороскоп дава на човек една по-пълно представа за неговите възможности, както и кои са периодите да ги осъществи. Може да потърсите нашата астроложка Венета Матева и да запишете час (пишете й на нейната страница във Facebook). Тя е професионалист, който ще отдели време за работа с вас или вашия близък и ще отговори на всичките ви въпроси с помощта на изучаваните от нея дълги години звезди.

5. Запишете видео

Много е просто - може да го направите с телефона си. Да е персонално, забавно, смешно или романтично. А ако решите да си поиграете, поискайте видеопослание до този човек, на когото подарявате, от няколко негови близки и го монтирайте с музика и ефекти. Повярвайте, емоцията е незабравима!

6. Пчелен кошер

Не се стряскайте! Няма да сложите кошера в хола на човека, на когото го подарявате. Просто може да го изненадате с кошер с "осиновени пчели". Има платформи, които срещу определена месечна такса ти дават възможност да финансираш някой пчелар. Можеш да следиш какво се случва с твоите пчели по всяко време, дори да ги посещаваш и да кръстиш пчелата майка, както и, разбира се, да се наслаждаваш на домашен мед. Най-добрият начин да си сигурен откъде произхожда медът, който консумира твоето семейство. 

Идеи за изкарване на време с пораснали хлапета.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X