Напишете дума/думи за търсене

Защо е важно да сме „в потока“

Вселената е създала живот, който е подреден като поток. Когато започнете да вървите срещу потока, губите само силата и нервите си. Когато се свържете с потока, и започнете да действате не чрез усилия, а чрез желание, тоест не преследване на печалба, а чрез любов към това, което ще правите, тогава енергията ви се умножава.

Има незабележими неща, които отнемат енергията ни.

Такива са едни и същи досадни мисли, сдържане на емоциите, стремеж да държим всичко под контрол.

Цялата ни умора и източване на енергия се крие във факта, че ние вършим по-голямата част от работата си чрез усилия.

Обикновено за всяко действие ние полагаме поредица от усилия, свързани с мисли, настроения, състояния и емоции. Трябва да се настроим, трябва да уловим подходящия момент, да изчакаме времето да съвпадне, да проверим часовника и т.н.

Правете по-малко, но правете повече: как да не губите сили и енергия напразно, като използвате закона на Вселената
Много прилича на това как, ако постоянно плавахме срещу течението, въпреки че спокойно може да плаваме по него и да се влеем в, а не да стигаме до задънена улица.

Когато човек осъзнае, че именно вътрешната съпротива му пречи да направи нещо с лекота, веднага започват чудеса и тази красива творческа енергия веднага намира изява.

Спомнете си, когато правите това, което харесвате - не се уморявате с часове и в крайна сметка изпитвате приятна умора и удовлетворение. В този момент вие сте били в потока и не сте окозали съпротива.
Тоест не трябва да правите нищо с усилие, отнемайки ресурс и енергия от силите. Трябва да се научите да усещате потока на живота и да действате с любов и за себе си.

С прости думи: вие давате енергията си да извършите действие от любов към живота и себе си, а Вселената в замяна ви дава нова сила и енергия, така че да имате достатъчно, за да продължите напред.

По този начин ще преформатирате мислите си и ще създадете нови невронни вериги. Няма да се намръщите така и светът няма да изглежда толкова сив.

Необходими умения:
• Спрете да губите енергия за спекулации на мисли хиляди пъти.
• Позволете си да изразявате емоции, а не да се трупате вътре.
• Не се посвещавайте на живота на другите, тяхното спасение и улесняването на техния жизнен път.
• Не се губете в аргументи и доказателства, конфликти и подреждане на връзката.
• Приемете и се сприятели със страховете си.
• Ако направите нещо, но не се получава и изсмуква соковете ви - изхвърлете го с чиста съвест. Безсмислено губене на енергия в празнота.

Научете се да:
• Приемете себе си, състоянието на нещата, други хора, обстоятелства.
Поемете отговорност за себе си и своите действия.
• Бъдете отворен човек.
• Не е нужно веднага да отказвате оферта, ако получите сигнал, че не ви харесва или не ви подхожда.

Използвайки всички тези прости и много полезни умения, ще можете да освободите мислите си, ще станете по -лесни за живеене и няма да се налага да се насилвате да правите нищо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X