Напишете дума/думи за търсене

Как може да намерим истинската любов с нумерология?

Съвместим ли сте с партньора си? Чудили ли сте се защо се чувствате толкова привлечени от някого, а от друг почти не? Отговорът на вашите въпроси може да се крие във вашия номер на жизнения път, който е аспект от нумерологията.

В практиката на тази квазинаука се смята, че наблюдението и оценката на числови модели в битието ще ви позволи да разберете по-добре вътрешното си аз и пътя на живота си. Всяка буква от азбуката съвпада със съответно число. Номерът на вашия жизнен път се определя чрез оценка на тези числа.
Това едноцифрено число ви помага да разберете себе си, своите ценности, житейския си път и какви предизвикателства и възможности може да срещнете и получите.

Как може да разберете номера на вашия жизнен път?
Събирате всички числа от вашата дата на раждане и продължете да ги събирате, докато не получите една цифра.

Ако вашата рождена дата е 17 юни 1991 г., номерът на вашия жизнен път ще бъде:
• Година: 1 + 9 + 9 + 1 = 20 = 2 + 0 = 2
• Месец: 0 + 6 = 6
• Ден: 1 + 7 = 8
• Следователно номерът на вашия жизнен път е:
• 2 + 6 + 8 = 16 = 1 + 6 = 7
• Номер на жизнения път = 7

Съвместимост с номера на жизнения път
Разбирането на съвместимостта на номерата на вашия жизнен път ще ви позволи да разберете по-добре партньора си и връзката си. Той ще разкрие положителните и отрицателните аспекти на отношенията ви и ще ви даде възможност да работите върху тях, за да може да се насладите на по-дълбока, по-смислена любов.

1. Жизнен път номер 1
Може да бъдете много самоуверени и да действате малко доминиращо на моменти и сте най-съвместими с хора с 3, 5 и 6 номера на жизнения път.

Хората под номера 3 и 5 могат лесно да се справят с индивиди с такива характерни черти. Тъй като сте номер 1, понякога може да бъдете донякъде сериозни и стресирани.

Но тъй като хората с номер 3 са очарователни и щастливи отношение, те лесно могат да ви помогнат да се почувствате по-добре и да ви накарат да намерите баланс.

Човек с номер 5 житейски път може да ви предложи положителна и динамична атмосфера, която ще добави уникална енергия към връзката ви. Хората с цифрата 6 също могат да ви подхождат чудесно, тъй като са много хармонични, грижовни и любящи личности.

2. Жизнен път номер 2
Като дипломатически миротворец и идеалист, може лесно да се справите с най-трудните предизвикателства. Ще бъдете много подходящи с хора, притежаващи номера на жизнения път 6, 8 и 9.
Вие сте естествено съвместими с хора с числото 8, тъй като те са склонни да бъдат нерешителни. И двамата ще внесете баланс в живота на другия.

Номер 9 споделя няколко подобни черти с вас и ще бъде страхотно съвпадение. Тези хора са също толкова умни, сдържани и елегантни като вас. Освен това са много забавни и ще помогнат за поддържането на връзката забавна и вълнуваща.

Личностите с номер 6 също е много съвместим с номер 2, тъй като те са много любящи и грижовни. Като миротворец, вие ще имате естествена химия един с друг.


3. Жизнен път номер 3
Като изключително креативен, независим и дори хаотичен човек, вие сте най-подходящи с числа 1, 5 и 7.
Ще съвпадате перфектно с номер 5, тъй като неговите представители ще могат да балансират вашата непредсказуема природа. Те са много смели и приключенски настроени и ще ви отведат на най-голямото пътуване в живота ви.

Интровертното, но мистично число 7 може да ви помогне да оцените живота по нови начини и да изследвате нови пътища за себе си и своите страсти. Вие също сте много съвместими с житейски път номер 1. Двамата ще се разбирате много добре като двойка, въпреки че партньорът ви може да бъде малко критичен към вас.

4. Жизнен път номер 4
Вие сте дисциплиниран, реалистичен и трудолюбив човек и сте най-съвместим с числа 1, 7 и 8.
Тъй като житейският път номер 8 също е дисциплиниран и организиран, вие двамата ще бъдете отлична двойка. Неговите представители също така ще внесат баланс в живота ви с фокуса си върху детайлите. Числото 7 също е подходящо за вас, тъй като хората подвластни на него са много интересни, вдъхновяващи и духовни.

Те ще поддържат интереса ви към връзката за дълго време, което може да доведе до трайна и смислена връзка.
Номер 1 също е много съвместим с номер 4, тъй като тези индивиди са склонни да бъдат много решителни и фокусирани личности.

5. Жизнен път номер 5
Като лоялен, но неспокоен човек, съвместимостта с номера на житейския път на число 5 съвпада най-добре с числа 1, 3 и 7.
Тъй като сте много отдадени на връзката си, търсите човек, който е непредсказуем и по-малко взискателен. Номер 1 има тенденция да бъде много смел и може да бъде чудесен партньор за вас, тъй като е много непредсказуем и ви помага да излезете от зоната си на комфорт.

Игривото и с въображение число 3 също е чудесно за вас, тъй като внася елемент на непредсказуемост във връзката. Хората с номер 7 са донякъде самотници, но също могат да бъдат отличен романтичен съвпад за вас и да внесат баланс във връзката ви.

6. Жизнен път номер 6
Като топъл и любящ човек, най-добре ще ви подхождат хора с номера 1, 2, 8 и 9.
Вашата състрадателна природа ви прави идеално съвместими с номер 1, които са изключително смели и устремени хора. И двамата може да бъдете много грижовни и обичащи един към друг.

Индивидите с житейски път номер 2, които се ръководят от сърцето си, споделят много общи черти на личността с вас и следователно могат да ви бъдат чудесно съвпадение.

Хората с номер 8 може да се погрижи отлично за вас, тъй като са доста авторитетни и силни. Съчувственото и грижовно число 9 също може да бъде мечта за вас, тъй като личностите, които го притежават, са много състрадателни.

7. Жизнен път номер 7
Тъй като сте малко резервирани и уединени, вие ще си паснете идеално с номера на жизнения път 3 и 5.
Въпреки че намирането на любов може да бъде предизвикателство за вас, номер 3 може да бъде страхотно съвпадение. Тези хора притежават много въображение и са креативни личности, които могат да ви помогнат да излезете от зоната си на комфорт.

Друго страхотно съвпадение за вас е номер 5. Тези личности могат да бъдат малко непредсказуеми и да поддържат връзката вълнуваща и да ви държат приятно изненадани.

8. Жизнен път номер 8
Със силното желание да постигнете целите си, да успеете и да поемете отговорност ще бъдете най-подходящи с числа 2, 4 и 6.
Жизнен път номер 2 е миротворец и може да бъде идеалният избор за вас. Неговите представители анализират и двете страни на всяка ситуация и се опитват да ви разберат, дори когато сте много взискателни. Номер 4 също може да бъде много съвместим партньор за вас, тъй като тези хора са много реалистични и целенасочени като вас. Ще споделите естествена връзка и силна химия един с друг.

Състрадателното, мило и любящо число 6 също може да бъде чудесен партньор за вас, тъй като хората, които са подвластни на него, са страхотни в справянето с доминиращи личности. Те охотно ще правят компромиси и никога няма да се опитат да ви контролират.

9. Жизнен път номер 9
Като потаен човек, който предпочита много време сам, вие ще бъдете най-съвместими с житейски път номер 2 и 6.
Тъй като не предпочитате да разкривате уязвимата си страна, номер 2 може да бъде отличен партньор за вас. Той може лесно да вижда през вас и да оцени вашите уязвими черти, което ще ви улесни да общувате открито с него.

Жизненият път номер 6 също е чудесен избор за вас, тъй като той споделя много от вашите черти. Тези хора са много отговорни и истински като вас. Следователно можете лесно да изградите трайна връзка един с друг.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X