Напишете дума/думи за търсене

9 неща, които мъж, който си струва, никога няма да направи на жена

Един Господ знае, че по света има много необвързани мъже и по-голямата част от тях не изглежда да си заслужават ничие време и внимание.
Но със сигурност така необвързаните дами пропускат хиляди възможности, които не само са добри за тях, но и ще ги направят щастливи.

Тези на пръв поглед „неподходящи” мъже всъщност притежават някои качества, които ги възпират да направят следните 9 неща.
Може би следващият път, когато срещнете някого не толкова привлекателен, колкото вашата фантазия ви диктува, си струва да се замислите.

1. Няма да ви удря, обижда или да ви насилва емоционално
Мъж, който прави това, не е мъж. Той е слабак, страхливец, който чувства, че трябва да тормози някого, за да се почувства голям в собствените си очи. Всеки мъж, който злоупотребява по някакъв начин с любимата си, е човек, който заслужава да умре сам, стар и нещастен.

2. Той няма да ви третира като сексуален обект
Когато едно мъж демонстрира похотливо поведение, без да е подплатено с интимна страст, присъща на двойките, той всъщност казва, че единствената причина, поради която ще бъде мил с една жена, е ако тя прави секс с него. Мъж, който прави това, независимо дали го осъзнава или не, демонстрира, че не уважава жената като личност.

3. Няма да бъде баща мъртвец
Всички познаваме мъже, които току-що са напуснали семействата, защото „не им се искало да бъдат бащи“. Всички познаваме мъже, които дължат хиляди издръжка и обвиняват жените, че заради тях имат деца. Ако мъжът, по който си падате, е направил това на някой друг, ще го направи и на вас. Осъзнайте се навреме, че историята много место се повтаря.

4. Той няма да спори с жена, която го отхвърля, или да хленчи, че никога не е бил избран за „единствения”
Истинските мъже няма да хленчат, че животът не е справедлив. Знаете ли защо? Защото животът не е справедлив също и към вас. Затова кому е нужно да дърпате крачка назад, за да защитите неговите „ нежни глупави чувства“, когато той очевидно не се интересува от това как се чувствате вие по същата тема?


5. Няма да проявява неуважение към пола ви
Мъжете, с които си струва да говорите, да общувате или да излизате, няма да говорят женомразки неща или да се държат като сексистки глупаци. В крайна сметка, ако не уважават жените, те не уважават и своите майки, сестри, дъщери и потенциални съпруги. Това не е нещо, което трябва да толерирате.

6. Той няма да ви прилага гоустинг
Ако мъж направи това, той ви показва, че не смята, че заслужавате уважение. Той също така ви показва, че е ненадежден, егоистичен и незрял. Направете си услуга и го поставете в черния списък. Изтрийте го телефона, Facebook и имейла си.

7. Няма да е използвач
Един мъж трябва да има какво да ви предложи, какво да сложи на масата. Няма нищо лошо в човек, който иска да раздели сметките 50/50, но когато непрекъснато очаква другият да плаща, той е скръндза и използвач. Имайки предвид, че всъщност няма да получите нищо от тази връзка, освен ридаещи истории, може да спрете да му вдигате телефона.

8. Той няма да ви каже, че „не иска нищо сериозно“, че трябва „просто да видите как ще се развият нещата“ или че той „не знае какво иска“
Тези видове фрази са мъжки код за „Аз съм играч“. Той не искат да е с вас. Мъжете, които казват това, никога няма да се оженят за вас или да се обвържат с вас дългосрочно. Направете си услуга и не се опитвайте да го убедите в противното. Той вече е решил, така че го изритайте на улицата.

9. Няма да изисква секс от вас
Сексът е страхотна част от една връзка, но ако той изисква секс, когато не сте готови за него, има голяма вероятност той да не си заслужава времето ви. Като се има предвид това, мъж, който редовно притиска жена, с която току-що се е запознал, за секс, дори не си заслужава времето за връзка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X