Напишете дума/думи за търсене

Жените, които обичат телата си, правят тези 9 неща всеки ден

Дори най-привлекателните жени трябва да полагат ежедневни, съзнателни усилия, за да изградят увереност и да оценят телата, които имат.

Дори и да не сте с най-съвършената физика, има начин да се научите как да бъдете по-уверени в собствената си кожа, за да може да преодолеете проблемите с изображението на тялото. Нужна е само малко практика.

Най-важното нещо, което трябва да запомните е, че вие сте единственият човек, отговорен за любовта и грижата за собственото си тяло. Така че започнете да показвате на тялото си любовта, която заслужава.

Кои са деветте неща, които жените, които обичат телата си, правят всеки ден?

1. Те приемат телата си такива, каквито са
Вашият ръст може да е нисък или висок. Не сте имали избор по въпроса, така че го приемете. Не сте избрали цвета на кожата си - приемете го. Не може да изберете естествения цвят на косата си, цвета на очите или структурата на костите. Нямате избор по въпроса - приемете го.

Всичко в тялото ви, което не може да промените, приемете го
такова, каквото е. Това е първата стъпка към изграждането на самочувствие.

2. Те работят за промяна на частите, които могат да променят
Дори добре изглеждащите жени, които обичат телата си, не са доволни от всеки негов аспект. И докато не може да промените тялото си, може да сте в състояние да промените някои неща, които не ви харесват в него. За каквито и да е промени, които решите да направите, просто не изпадайте в крайности и се опитайте да промените всичко, което е възможно да промените.

3. Грижат се за физическото си здраве
Жените, които обичат телата си, знаят, че грижата за себе си е ежедневен процес. Това означава да гарантирате, че се грижите за физическото си здраве.

Бъдете сигурни, че пиете достатъчно вода всеки ден, за да не сте дехидратирани, консумирайте здравословни храни. Това означава, че правите физически упражнения, за да поддържате тялото си във възможно най-добрата форма. Това означава, че спите достатъчно всяка вечер.

4. Отнасят се с уважение към телата си
Жените, които обичат телата си, прекарват време, свързвайки се с тях и оценявайки ги.
Може да опитате да вземете гореща вана с английска сол, светлина от свещи или специален аромат. Може да отидете на масаж. Може да се поглезите със специална вечеря. Може да се свиете на дивана и да прочетете книга. Може просто да прекарате известно време сами. Покажете уважение към тялото си по начин, който ви се струва най-естествен.

Да уважаваш тялото си, означава да се отнасяш към него любезно. Това означава седене и ходене с изправена поза. Това позволява на тялото ви да диша дълбоко през диафрагмата. Това означава да сте спокойни и да избягвате безпокойството.

5. Те избират на кои мисли за себе си да вярват
Жените, които обичат телата си, знаят, че грижата за себе си физически не е достатъчна. Те знаят как да изградят самочувствие, като се грижат и за себе си психически.
Имате хиляди мисли на ден - някои добри, други лоши. Изберете тези, които уважават кои сте и подкрепят любовта ви към вашето тяло. Кажете на мозъка си, че няма да слушате негативните мисли, които имате за себе си, които са неверни.

Вместо това си напомнете, че сте привлекателни, полезни и имате стойност.

6. Те признават чувствата си
Жените, които обичат телата си, се грижат също и за чувствата си. Те ги признават, вместо да бягат от тях или да се крият от тях.


7. Те пазят телата си в безопасност
Жените, които обичат телата си, ги защитават, като избягват опасни ситуации.

Ако излезете да хапнете или пиете с някого, на когото все още не сте се научили да вярвате, винаги знайте, че трябва да имате контрол над храната и напитките. Поставете граници на количеството, което изпивате, за да защитите тялото си. Няма нужда да губите съзнание заради алкохол или да повръщате по улиците. Да не говорим, че може да се окажете жертва на секс без предпазни средства.

Не се самонаранявайте. Не позволявайте и на другите да ви нараняват. Ако сте били наранени, потърсете помощ от доверен човек, съветник, психолог или някой, който ви кара да се чувствате в безопасност.

И накрая слушайте интуицията си. Доверете й се и не позволявайте на другите да прекрачват личните ви граници. Вие не сте изтривалка.

8. Те намират цел
Жените, които обичат телата си, намират своята цел, своята причина да са тук. Вашата цел ви води в ежедневието. Помага ви да се свържете с тялото си и се превръща във ваша пътеводна светлина.

9. Те практикуват благодарност
Жените, които обичат телата си, ежедневно практикуват благодарност. Те са се научили как да изградят увереност, като оценяват телата си, вместо да ги мразят.

Бъдете благодарни за тялото си и способността си да се грижите за него всеки ден. Бъдете благодарни за това как се чувствате всекидневно и за положителните си мисли. И най-вече бъдете благодарни за живота си и прекрасните хора в него.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X