Напишете дума/думи за търсене

Внимавайте с думите – променят ДНК-то

Учените стигнаха до изумително заключение – нашата ДНК възприема човешката реч и човешките мисли. Всяка изговорена дума не е нищо повече от вълнова генетична програма, която може да промени целия ви живот значително.

Молекулите, отговорни за наследствеността, получават акустична информация, когато говорим или когато някой друг го прави. ДНК-то също възприема светлинна информация, когато четем книга или гледаме нещо. В този случай единият разговор или текст лекува наследствеността, а другият - наранява я.

Академик P.P. Гаряев от Академията за медицински и технически науки, член на Нюйоркската академия на науките вярва, че с помощта на словесната мисъл форми човек създава своя генетичен апарат.

Оказва се, че думите на една молитва събуждат резервните възможности на генетичния апарат. Чрез молитвите на много светци безнадеждно болните са били излекувани. Благословението на светците се разпростряло върху няколко поколения.
Докато проклятието унищожава вълновите програми, което означава, че нарушава нормалното развитие на тялото. Клевети, майчини проклятия, които могат да лишат човек от неговата воля, здраве и дори самия живот, имат думата като основен инструмент.

Основният извод на учените е, че вълновата генетика казва, че генетичният апарат на човека далеч не е безразличен към това, което мисли неговият собственик, слуша или чете. За всяка информация може да се отпечата в така наречения вълнови ген.

В същото време ДНК апаратът не е в състояние да разбере от кого получавате информация, независимо дали е събеседник на живо или телевизионен екран. ДНК молекулите са в състояние да обменят тази информация, използвайки акустични и електромагнитни вълни. Но най-поразителното е, че в своите експерименти учените предизвикали много „чудеса“ или генетични ефекти. Те създали апарат, който превежда човешки думи в електромагнитни вибрации, които могат да повлияят на наследствените молекули.
Оказало се, че някои думи предизвикват мутагенен ефект на чудовищна сила.
Хромозомите се изкривяват и разрушават, гените се сменят. В резултат на това ДНК-то започва да произвежда неестествени програми, които се възпроизвеждат от тялото, предавайки на потомството програми за самоунищожение. Според експерти тези странни думи са предизвикали мутагенен ефект, подобен на този, който дава радиационна експозиция от 30 хиляди рентгенови лъчи. Ужасно е дори да се мисли какво би станало с човек след такава словесна обработка, ако 50 рентгена се считат за смъртоносна доза.

Но най-вече изследователите били изненадани, че мутагенният ефект не зависи от силата на ефекта. Те изричали думи с висок или тих глас, а понякога шепнели нечувано, но резултатите били същите.

Много трудности в живота се „програмират“ от общественото мнение, от държавата, в която живеем, от господстващите сили на този свят именно с цел да се осъществи зависимост върху хората под формата на профанация, алкохол, тютюнопушене, лакомия, злоупотреби и т.н.

Вижте как обикновено отговаряте на простия въпрос: "Как си?". "Някак”, „Горе-долу”, „Бива".
Наблюдавайте темите ви на разговор, какви думи използвате, какви програми гледате или каква информация в интернет търсите.
Ако все още не сте разбрали, че нивото на вашия успех в живота зависи от нивото на вашето мислене и комуникация, тогава чуйте мнението на учените.

Слушайте и преценете сами какви искате да бъдете, каква информация ще допуснете до себе си, какви мисли и думи ще използвате от днес, за да спечелите силата си, да станете уверени в себе си, да усилите харизмата си, да укрепите волята си, да докажете себе си, за да бъдете щастливи в собствената си кожа и с хората около вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X