Напишете дума/думи за търсене

4 вида жени през погледа на мъжете

Тази статия е за момичета, които не искат да пропуснат своя шанс да направят първо вълшебно впечатление на желан от тях мъж.

Човешкият мозък има тенденция да опростява цялата информация, която влиза в него, за да спести енергия. Ето защо ни е по-лесно да мислим в стереотипи, да разделяме хората на групи, касти, нива, видове, подвидове и прочее. И често това се случва автоматично, може дори да не забележим как сме причислили този или онзи човек към тази или онази категория.

И едва на следващия етап може да имаме шанс да опознаем човека, но е възможно тази възможност просто да не съществува, тъй като веднага сме го отнесли към която и да е категория. Например на „мъжете от неговия тип не може да се има доверие“, „той със сигурност не е моето ниво"...

Както ние го правим, така и момчетата ни категоризират в 4 типа. Кои са те?

1. Жената за секс

О да! Жените от този тип предизвикват буря от емоции, те привличат, вълнуват, примамват със своята остра, контрастираща сексуалност. Къси поли, дълбоко деколте, прозрачни материи, ярък грим, алено червило и преобладаващи ярки цветове в дрехите (особено червено и черно). С такива жени е забавно и интересно. Но мъжът едва ли ще изгради дългосрочни отношения с такава жена, тъй като изглежда, че тази жена лесно „дава“ на всички. Затова не прекалявайте със сексуалността, ако искате да изградите сериозна връзка с мъж.

2. Студена, жилава, затворена жена

Типично сиво, безформено облекло, което отблъсква, хладно поведение. Изглежда, че тя е като строг учител, който ще оценява мъжа, и той подсъзнателно я избягва. В същото време изобщо не е необходимо тази жена да е кубче лед отвътре. Тя просто може да бъде много срамежлива и несигурна, но ефектът на дистанцираност все пак ще остане.

3. Конфликтна, шумна жена

Стилът на облекло е съобразен с поведението. Блестящ, провокативен, лежерен. С такива жени мъжете често могат да влязат в конфликт, за да „покажат мястото си“. За една жена това потвърждава знанието й, че всички мъже са грубияни и тирани. Не провокирайте мъжете с грубост и конфликти, защото ще се биете с мъже на тяхното бойно поле, където те са по-силни.

4. Жена за връзка

За тези жени се говори със страхопочитание. Те са женствени, топли, сладки, позитивни. Дрехите също са женствени и в приятни цветове. Такива жени имат голяма стойност в живота на мъжа, така че не е лесно да се приближиш и да ги опознаеш. Затова не се колебайте да покажете на мъжа, когото харесвате, че сте отворени за срещи. Достатъчно е просто да се усмихнете.

Защо мъжете бягат от красиви жени

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X