Напишете дума/думи за търсене

Най-щастливите и най-нещастни месеци през 2021 за всяка зодия

Новата година означава ново начало с нова надежда за по-добро утре. 2020-а беше най-малкото предизвикателна, така че е съвсем естествено, че почти всички са доста нетърпеливи да видят какво ще ни донесе 2021 г. Ще бъде ли пълна с надежда, нови възможности, оптимизъм и изпълнение на целите?
Ясно е, че някои месеци ще бъдат добри, докато други не толкова. Но не се притеснявайте, през тези месеци все още ще имате много да научите. Всичко зависи от това какъв вид енергия сте избрали да имате в живота си.

Овен

През 2021 г. Сатурн и Юпитер ще прекарват по-голямата част от времето си във Водолей и като се има предвид, че Водолеят е един от най-добрите ви приятели, това е добър знак. Това ще ви вдъхнови и подтикне да напредвате към нови неща. Ще се съсредоточите върху импровизирането и преоткриването на себе си, особено на работното си място. Това е и идеалната година да излекувате старите си рани, които сте претърпели в професионалния и личния си живот, и да се предизвикате да се засилите по голям начин.
Уверете се, че не сте твърде нетърпеливи и импулсивни с действията си, в противен случай това ще ви донесе повече вреда, отколкото полза в дългосрочен план. Февруари и юли ще бъдат добри месеци за вас на работното място, докато септември и октомври ще бъдат невероятни за вашия любовен живот.
Най-щастливите месеци: февруари, април, юли, октомври
Най-нещастните месеци: май, юни

Телец
Тъй като Уран ще бъде във вашия знак, вие ще продължите да търсите чувство за свобода и обновление. Въпреки че не приемате промяната толкова лесно, вие сте готови да се опитате да промените това. Януари и май са много обещаващи за вас, що се отнася до кариерния ви растеж.
Това е идеалната година за вас да се активизирате и да покажете от какво наистина сте направени. Представете своите лидерски умения и се възползвайте от предимствата. Август и септември ще бъдат добри месеци що се отнася до любовния ви живот, тъй като Венера ще осветява сферата на вашите отношения.
Най-щастливите месеци: януари, март, май, септември
Най-нещастните месеци: февруари, юли

Близнаци
Тази година няма да бъде по-невероятна и подмладяваща за вас. Сатурн и Юпитер ще пребивават във Водолей през по-голямата част от годината и като се има предвид колко сте близо до Водолея, е безопасно да се каже, че 2021 г. ще бъде насочена към общуване с хората. Това ще бъде годината, в която ще намерите целта си и ще се заемете с нея. Но внимавайте да не разпръсквате енергиите си и да се съсредоточите върху това, което искате от живота, и смело да се впуснете в това.
Февруари и юни ще бъдат обещаващи за вас, що се отнася до професионалния ви живот, а романтично 2021-ва ще бъде, меко казано, доста интересна. Януари и октомври ще бъдат месеците, на които трябва да обърнете внимание най-много.
Най-щастливите месеци: февруари, април, юни октомври
Най-нещастните месеци: март, септември

Рак
Ще влезете внимателно през 2021–ва . Може да се почувствате малко несигурни в началото на годината, но до март ще намерите истинския си инерция. Тя ще бъде насочена за познаване и засилване на разбирането ви за себе си, така че изследвайте и изучавайте колкото можете. Вие сте човек, който е склонен да приема повечето неща емоционално, но това може да е годината, в която се опитвате да видите нещата по-практично и обективно.
Ще може да практикувате откъсване и решаване на проблеми много ефективно, без значение с какви тегоби се сблъсквате. Март и април ще бъдат добри за вас в кариерата, а на любовния фронт юли и ноември показват много обещания. Като цяло 2021 ще бъде добра година за вас!
Най-щастливите месеци: март, юни, юли, ноември
Най-нещастните месеци: февруари, октомври

Лъв
Водолей е точно срещу вас, а Сатурн и Юпитер ще останат там през по-голямата част от годината. Това означава, че през 2021-ва ще трябва да се активирате, да споделите подаръка си с всички останали, да създадете съюзници и да изградите общност от съмишленици. Ще споделяте прожекторите си, така че да станете част от нещо много по-голямо от себе си. Тази година наистина ще бъде интересна за вас.
Май и юни ще бъдат добри на професионалния фронт. Януари и февруари може да са месеците, в които може да се окажете, че ще поемете огромни ангажименти за връзка и като цяло ще са добри за вашия романтичен живот. Август може да е един от най-щастливите месеци за вас през 2021 г., докато октомври вероятно е най-щастливият.
Най-щастливите месеци: февруари, април, август, декември
Най-нещастните месеци: май, октомври


Дева
2021 г. ще бъде свързана с работата върху себе си - физически, психически, емоционално и духовно. Ще мислите за начини да използвате разумно енергията си и да се грижите по-добре за здравето си. Опитайте се обаче да не сте „лепкави” за перфекционизъм и рутина и да се фокусирате върху това да вървите по течението понякога. Просто бъдете там за себе си и близките си и разберете, че понякога това е достатъчно. До март ще започнете да показвате на какво сте способни, а Сатурн и Юпитер във Водолей ще ви помогнат да запалите вашата интелигентност.
2021 ще бъде година на мозъчна атака за вас, поради което февруари и май ще донесат много подобрения и напредък в професионалния ви живот. От друга страна, юли и август ще бъдат невероятни за вас, що се отнася до романтичните въпроси.
Най-щастливите месеци: февруари, май, август. Декември
Най-нещастните месеци: юни, ноември

Везни
2021-ва ще изведе вашата социална страна, както никога досега! Тази година ще искате да общувате, да се запознавате с нови хора, да се отдадете на добри разговори и да направите отношенията си по-дълбоки. Това е годината, в която ще излезете от черупката си и ще живеете пълноценно. Ще блестите по-ярко от диамант.
Февруари и април ще ви накарат да си прекарате добре, що се отнася до романтиката, а на професионален фронт най-накрая ще реализирате своя потенциал и ще влезете в свои води. Ще създадете силни партньорства и интересни сътрудничества, които ще ви задвижат по-нататък в живота.
Най-щастливите месеци: февруари, април, юни, октомври
Най-нещастните месеци: юли, декември

Скорпион

За Скорпиона 2021-ва е всичко за семейството и дома за вас. Вие ще искате да прекарате колкото се може повече време с близките си и ще бъдете много по-ясни за връзките си от всякога. Тази година ще ви накара да поощрите и развиете значими взаимоотношения с хората, било то в личния ви живот или в професионалния. Но в същото време трябва да разберете, че докато някои връзки трябва да бъдат изковани, може да се наложи да прекратите някои.
Скорпионите, които нямат партньор, може да срещнат любовта на живота си тази година. Май изглежда обещаващ месец за романтични начинания. Като цяло тази година е свързана с любов, взаимоотношения и лични връзки за вас.
Най-щастливите месеци: март, май, юли, ноември
Най-нещастните месеци: февруари, август

Стрелец
Тази година ще се чувствате много приключенски и развълнувани и ще ви сърби да изпробвате неща, които никога досега не сте опитвали. 2021-ва ще бъде за вас да направите този скок на вярата за вас. Постоянно ще сте в движение и ще ви се иска да изследвате, да пътувате, да научавате нови неща и да откривате себе си. Имайки много повече енергия от обикновено, винаги ще искате да бъдете физически ангажирани. Но винаги бъдете внимателни, тъй като никога не е лоша идея да имате предпазна мрежа.
Януари и февруари ще са пълен пакет за вас, а юли ще бъде вълнуващ месец що се отнася до любовта и романтиката.

Най-щастливите месеци: февруари, април, юли, октомври
Най-нещастните месеци: март, септември


Козирог

2021 г. ще ви накара да обърнете много внимание на финансите си и ще се опитате да измислите начини за това как да инвестирате парите си и да се справите по-добре. Постоянно ще мислите за това как може да се възползвате максимално от доходите, които печелите, а шансовете са дори да спечелите много повече, отколкото вече сте припечелили. Тази година също така ще ви накара да се замислите за целта на живота си. На прав път ли сте към успеха?
Оценката как искате да похарчите парите, енергията и времето си ще бъде голяма част от живота ви през 2021 г. Що се отнася до романтичните въпроси, може да се окажете авантюристични и разкрепостени, особено през юни и август.
Най-щастливите месеци: януари, май, август, декември
Най-нещастните месеци: април, октомври

Водолей

2021 г. ще бъде ВАШАТА година, Водолеи, тъй като Сатурн и Юпитер седят във вашия знак, което означава, че ще имате много ангажираност и късмет в живота си. Сатурн не е посещавал вашия знак от 30 години, а Юпитер от 12 - това е мощна година на растеж за вас. Като Водолей обичате свободата, приятелството, любопитството, иновациите и творчеството и всички тези атрибути ще играят голяма роля във вашия живот през 2021 година.
Февруари ще бъде особено добър за вас, тъй като Слънцето, Сатурн, Юпитер, Меркурий и Венера ще живеят във вашия знак и няма да има край на възможностите. В кариерно отношение октомври е месецът, за който трябва да внимавате, а що се отнася до романтичните въпроси, април и юли изглеждат обещаващи.
Най-щастливите месеци: февруари, април, юни, октомври
Най-нещастните месеци: май и ноември

Риби
Юпитер ще живее във вашия знак в средата на 2021 г. и затова е невероятно време за растеж, възможност за разширяване на рекламите. Известно е, че Юпитер помага на хората да преодолеят онези неща, които ги задържат и не са по-полезни в живота, и вие ще бъдете един от тях. Състраданието и чувствителността ви са две от най-големите ви силни страни, а през тази година ще ви предложат много повече. Ще помагате на хората повече от обикновено и ще се включите доброволно за добри каузи.
Тъй като ще се чувствате вдъхновени, тази година ще ви предостави огромен проект и ще започнете да работите по него. Ако всичко върви добре, това ще промени играта за вас! Ноември ще бъде един от най-щастливите месеци за вас, що се отнася до кариерата ви, а юли за вашите романтични начинания, но декември може да е един от най-нещастните.
Най-щастливите месеци: март, май, юли, ноември
Най-нещастните месеци: юни, декември

Необичаен начин да промените живота си в началото на годината

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X