Напишете дума/думи за търсене

5 истини за страхотния секс, които само най-сексуално задоволените жени знаят

Сексът е един от най-важните начини за общуване и любов към друг човек. Тъй като жените се концентрират повече върху връзките, те са по-настроени към качествата на страхотния секс.
Не забравяйте обаче, че жените могат да имат удовлетворяващ секс само ако преминава и през ума, той не е въпрос само на физическо удовлетворение.

Пет лесни стъпки, които могат да осигурят страхотен секс с вашия партньор.

1. Опознайте себе си и тялото си
Това може да се направи чрез изследване на докосването и това, което се чувства добре, докато сте с доверен партньор, или може да се направи с мастурбация или изследване на еротиката сами.
Някои хора обичат разнообразието, докато други харесват изпитаното и истинско. Едни се нуждаят от чисто и обръснато тяло, докато други се наслаждават на аромата на мъж, който току-що е тренирал.

2. Общувайте открито и честно
Ако не се чувстваме комфортно да изразяваме истините си, това задържане на чувства и желания може да попречи на успешното сексуално преживяване. Сексът е физическа форма на комуникация, а позитивната, открита и любяща вербална комуникация има голямо значение в спалнята.

3. Добавете хумор
Знаете ли кое е едно от най-важните качества, които една жена търси в партньора си? Това е някой, който може да я накара да се смее и да се чувства комфортно. Сексът е толкова интимно преживяване и животът е твърде сериозен за повечето от нас в наши дни. Така че добавянето на смях към секса и превръщането му в игрива част от ежедневието, освобождава част от напрежението на безпокойството от представянето.


4. Започнете секса преди спалнята
Обикновено жените се нуждаят от време, за да се възбудят или да се насочат към сексуалния акт. Романтиката може да започне рано през деня с нежна целувка, любящи докосвания, мили думи и прояви на доброта.
Чувствайте се свободни да попитате партньора си дали докосването и обичта, споделените дейности, думите на утвърждение или дали подаръците го топлят и го карат да се чувства обичан. Понякога това е комбинация от няколко от тези аспекти на любовта, които наистина докосват друг човек.

Разбирането на уникалността на нашия партньор може да ни помогне да бъдем успешни в леглото.

5. Фокусирайте върху положителното
Всички сме разсеяни от грижи, отговорности и ежедневната лудост на живота. Създаването на атмосфера на тихо и непрекъснато време за свързване прави чудеса за секса. Прекъсването на ежедневната рутина създава по-спокойно и вълнуващо предложение за секс.
Всички ние може да работим върху това да направим връзката по-смислена и пълноценна, като продължим да израстваме като личности и в нашето разбиране и познаване на нашите партньори.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X