Напишете дума/думи за търсене

Textilene столове: комфорт и издръжливост

Един от начините да предложите различна естетика в вътрешната и външната декорация е чрез столове Textilene, които предлагат комфорт и издръжливост.

Днес технологията работи и в полза на интериорния дизайн, като има за цел да въведе иновации в търсенето на нови процедури за обновяване на външния образ на дома и да осигури в същото време най-много ползи.

Какво е Textilene?
Със сигурност, независимо дали сте го знаели или не, сте седели на столове Textilene, но не е изключено да ви липсват знания за тяхната природа, произход и производство.

Textilene се състои от винилова мрежа с PVC покритие. Смята се за чисто индустриален продукт, който предлага устойчивост и издръжливост.

Текстурата е доста приятна. Тя е мека и гладка и предлага комфорт, след като седнем в стола, направен от този материал.

Характеристики и функции
Този вид столове предлагат функционални и естетически възможности. Те допринасят на декоративно ниво и имат място в различни пространства на къщата, оттук и многофункционалната категория на продукта. Нека видим някои от основните им характеристики:
• Textilene е устойчив материал, който издържа дълго време. Може да се каже, че това е едно от най-големите му достойнства. Поради тази причина много предприятия за обществено хранене поставят този тип столове на открито.
• Издържа много на лошото време. Няма значение дали вали дъжд, сняг или грее слънце. Той не страда от топлина или влага.
• Устойчив е на мухъл. Въпреки това, ако има прекомерно излагане на вода и на свой ред има пренебрегване и липса на грижи, може да се стигне до точката на развитието му.
• Външният му вид е изящен.

Лесно почистване
Един фактор, който трябва да имате предвид, е чистотата. На всички ни се е случвало да направим петна по мебелите по време на хранене или празненство.
В този случай столовете Textilene не създават никакъв проблем. С влажни парцали, четки или хартия могат да се почистят. Материалът не абсорбира течности.

За по-добра хигиена е за предпочитане да използвате натурален сапун или водороден прекис. Просто леко разтриване върху петното ще бъде достатъчно, за да го премахнете. След това, за да улесните сушенето, имате две възможности: използвайте суха кърпа или оставете да изсъхнат на слънце.

Освен това се предлагагат в богата цветова гама. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X