Напишете дума/думи за търсене

Защо е по-добре да се отслабва през лятото

- Ако облечете новия бански и не се харесате, чудесно! Това е силен стимул да спазвате хранителен режим през лятото и всеки път, когато се погледнете в огледалото и не се харесате, ще се чувствате мотивирани да го направите

- Здравословното отслабване през лятото и задържането на килограмите ще ви осигури посрещането на есента в топ форма. Представете си само за миг удовлетворението, което ще чувствате и това ще ви мотивира още повече.

- Приемете предизвикателството да спазвате хранителен режим през летните месеци. Само така ще си гарантирате редовно хранене, а то представлява 60 % от корекциите в един хранителен режим. Останалата част се отнася до качеството и количеството на храната, които лесно са в норма през лятото.

- Редовното хранене е от изключителна важност, а летният хранителен режим ще ви помогне да го спазвате. Поставете си за цел да се храните през 3-4 часа. Опитайте се да не пропускате закуската, обяда, следобедната закуска или вечерята. Редовното хранене поддържа обмяната на веществата и няма да ви позволи да изпаднете в ситуация на "вълчи глад“. Истината е, че ако се храним редовно, се храним умерено.

Диета през лятото? Да! Чувствайте се щастливи и горди с този избор

Не се чувствайте ощетени, че спазвате хранителен режим през лятото, точно обратното – бъдете горди и щастливи от това, че сте направили правилен и здравословен избор за вашето тяло и вашия живот!

Да, ще има някои ситуации като ваканция или по-чести пътувания, които ще ви разсеят от поставената цел, но вие можете да се справите с тях. Малките прегрешения са напълно безобидни и в реда на нещата, стига да не са редовни.

Започнете своя летен режим още сега!

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X