Напишете дума/думи за търсене

Тези две прости упражнения свалят най-добре килограми

Има начин и само с 5-10 минути упражнения всеки ден да поддържаме чудесна форма. Ето кои са упражненията, които са най-ефективни, когато искаме да свалим килограми.

Burpee

Застанете с крака, разтворени на ширината на раменете.Клякате, като се подпирате с ръце на земята пред вас и опъвате краката си назад, за да застанете в поза, сякаш ще правите лицева упора.Енергично се изправяте, опъвайки ръце нагоре и пляскайки във въздуха.

Упражнението трябва да се изпълнява енергично. В началото направете една кратка серия, като постепенно засилвате и темпото, и продължителността на сериите.
Вижте видеото, за да се ориентирате още по-добре. 



И още едно на пръв поглед лесно упражнение. Не се заблуждавайте. Това, че се изпълнява в няколко простички стъпки, не означава, че не действа. Може да го правите всеки ден по няколко пъти – ей така, докато гледате телевизия или просто между два работни имейла. Ефектът е страхотен, когато човек е последователен с упражнения като това.

Forward Lunge

Застанете с крака на широчината на бедрата и ръце на хълбоците.Направете една крачка напред, като свиете краката, така че този, който отива напред, да е сгънат пред тялото ви под ъгъл от 90 градуса, а другият крак да слезе почти до земята, без да я докосва.Сменяйте двата крака.

По същия начин като с първото упражнение се препоръчва да ги правите енергично, като засилвате темпото и продължителността на сериите.

Ето видео и за това упражнение.



ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X