Напишете дума/думи за търсене

Излизане от ретрограден Сатурн – ограниченията падат

От компанията ретроградни планети това лято се оттегля мъдрият учител и господар на кармата Сатурн. Припомням ви, че периодът на ретроградност протече между градусите 1-Водолей и 25-Козирог, като започна на 11-и май тази година и приключва на 29-и септември.
Това време ни даде възможност да бъдем по-мъдри и мислещи. Имахме време да спрем и да анализираме тези сфери, които имат значение за нас. Сатурн се намира на трон в собствения си знак Козирог и, повярвайте ми, там се чувства много удобно, в позиция да наблюдава, поучава и решава съдби. Времето, в което се подготвяхме за изпита, приключи.

В следващите 3-4 дни планетата ще е стационарна и все още обмисля как да протече изпитът. В това време може да имате чувството, че всичко което сте започнали, забавя ход и търпеливо спира в изчакване на по-добра възможност да се случи. Не бързайте и не изисквайте на всяка цена. Помислете дали не ви се дава възможност за последни корекции и финални щрихи.

След 2-ри октомври Сатурн с леки крачки тръгва по своя път и ще изиска от нас да покажем как сме се подготвили и какво сме научили.
До 4-ти януари 2021 година Сатурн за втори път ще мине по-пътя, по който мина, преди да бъде ретрограден, или професионално казано, се намира в ретроградна сянка. Времето до тогава ще ни даде възможност за поправка на дела, анализ на отношения и ревизия на това, което вече сме започнали. Ще имаме възможност да минем още един път по старите пътечки, преживяли уроците или подаръците на Сатурн, по-мъдри, решителни и уверени в собствените си избори с воля и кураж.

Налага се да се съобразя с ретроградното движение на Марс до 14-и ноември и напрегнатия аспект, който прави със Сатурн и да ви посъветвам да действате и осъществявате плановете си с много търпение и постоянство. В следващия месец и половина не започвайте нищо ново, в което се изисква енергия, която да слага ново начало и да завоюва нови територии. Бъдете смели и решителни, като продължите старите си дела. Не разпилявайте времето си, бъдете последователни и мъдри в решенията си. Ще усетите раздвижване в делата си и сякаш всичко, което ви е тежало и някак е изоставало във времето, бавно ще започне да се подрежда. Големите неща изискват време, което сега ви се дава. Не се отказвайте и не мислете, че всичко, което правите, е безсмислено. Сатурн винаги е справедлив и винаги дава това, което заслужавате. Цени желанието на всеки да бъде успешен. Уважава постоянството и ще подкрепи и възнагради всеки, който не се отказва от мечтите си. Очаквайте да се появят стари проблеми, които се налага да решите окончателно.

Възможно е да срещнете със ситуации, които смятате, че са преминали. Това, което може да се поправи, ще се върне при вас, но това, което не ви е нужно, ще си отиде завинаги, за да освободи място за нови преживявания, хора и хоризонти.

Възможности за промяна и корекция ще имат всички, но най-изправени пред промени ще бъдат родените в трета декада Козирози, Деви и Телци. При тях събитията наредени на опашка ще очакват решения и трансформация. Същите ще бъдат изправени пред избори, които могат до голяма степен да променят живота им. Успех!

Предпазливи, търпеливи и внимателни в решенията си трябва да бъдат родените в трета декада Овни, Раци и Везни. При вас събитията може да са неочаквани и по-трудни за приемане. Приемете, че това, което се случва, е най-доброто за вас. Обмисляйте добре решенията си и приемайте с лекота тези на околните. Отворете широко вратата си за нови емоции и позволете старите да напуснат живота ви.

Успех на всички!
С обич,
Венета 

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X