Напишете дума/думи за търсене

Венера в Дева – сбъдваме мечтите си

На 2-ри октомври планетата на любовта и хармонията Венера с точни планове и ясни мисли ще навлезе в знак Дева и ще остане там до 28-и октомври.

Предстоят сериозни дни, които съвсем необходимо ще подредят летните емоции, чувства и дела.

През последния един месец Венера премина през знак Лъв. Получаваше и даваше любов, разбиране и хармония. Дните й преминаваха с много забавления, безгрижие, внимание и споделеност.

Е, рано или късно тези вълшебни мигове остават в миналото.
Венера в знак Дева се налага да стъпи здраво на земята и да осъзнае края на своя отпуск. Знак Дева ще изиска от нея да бъде подредена, смирена, организирана и практична. Тя, отпочинала, със сигурност не е очарована от новото положение, но пък има силите да се справи с новите предизвикателства. Периодът на Венера в знак Дева ще донесе изясняване на създадени през лятото любовни отношения и ситуации. Ще се усеща реално раздвижване в делата и бизнес отношенията.

Венера като владетел на парите ще наложи нови правила и принципи за изкарване и съхранение на финанси. В дома на знак Дева има изисквания, принципи и правила за поведение и държание. Тук Венера няма да има свободата да мисли повърхностно. Това време ще ни даде възможност да подредим лични и професионални отношения, да направим анализ на това, което имаме и да структурираме отлично пътя си напред и нагоре.

Навлизайки в този знак, я очаква прегръдката на положителни аспекти със Сатурн, Юпитер и Плутон в знак Козирог. Тази комбинация ще допълни сериозността и ще ни даде сили да направим дълго отлагани крачки към целта. Сатурн ще мотивира, а Плутон ще изкорени стари и непотребни идеи и възгледи. Юпитер ще дари на Венера късмет, който ще ни помага да сбъдваме мечтите си.

Положителният аспект на Венера с планетата Уран ще ни помогне да бъдем креативни, иновативни и гледащи в бъдещето.
Напрегнатият аспект на Венера с ретроградния Нептун е възможно да пренебрегне интуицията ни и да ни кара да разсъждаваме повече чрез фактите. Няма лошо, но не пренебрегвайте усещанията, които имате, и не бързайте на всяка цена, защото в компанията на ретрограден Марс и Меркурий не е желателно да взимаме прибързани решения.

Най-щастливи от гостуването на Венера в Дева ще бъдат земните знаци-Дева, Телец и Козирог, те с лекота ще сбъдват мечти и ще реализират планове. Подкрепа в делата ще имат родените под знак Скорпион и Рак.
Стрелците, Близнаците и Рибите ще трябва да положат повече усилия в делата си. Успехът е гарантиран, ако бъдете упорити и не се отказвате от мечтите си. Бъдете по-търпеливи към хората, които обичате. Не харчете излишно и правете повече компромиси.

Всички останали знаци ще се радват на лекота, спокойствие и комфорт.
Бъдете здрави!
С обич,
Венета 

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X