Напишете дума/думи за търсене

3 мантри работят доказано за любов, успех и здраве

Мантрите вече не са само част от някаква далечна на нас култура, нито се използват само от потребителите на езотерични техники. Някои психолози дори смятат, че мантрата е лечебна в процеса на оздравяване и заздравяване на психиката ни и затова един ден ще бъде използвана от толкова хора, колкото ползват днес и паста и четка за зъби. Едно от най-големите преимущества на мантрата е, че може да бъде произнасяна по всяко време, на всяко място – докато шофираме, докато сме в среща, докато заспиваме, в киното, на вечеря. Независимо дали я произнасяте или я записвате, силата й е неоспорима.

Мантрите са думи, които създават вибрации, които ни помагат да навлезем по-дълбоко в себе си и да се вглъбим в мислите си. А нашите мисли имат мощна енергийна честота, макар че повечето от тях се случват на подсъзнателно ниво. Мнозина са изучавали както подсъзнанието, така и съзнанието, за да намерят начини за достъп до мислите, които живеят дълбоко в нас. Ако сте начинаещи в използването на мантри, може да мислите за тях като за утвърждение. Както мантрите, така и утвържденията работят върху нашите подсъзнателни мозъчни модели, за да внесат повече енергия в нещата, които искаме да имаме занапред в живота си. Тъй като живеем в динамичен свят, където всичко вибрира с определена енергийна честота, можем да повлияем на живота си по съвсем реален начин, като просто се научим как да управляваме и насочваме тези 1000 мисли в секунда, които генерираме. Мантрите по същество работят с енергията в и около тялото ви, за да повишат неговата честота, засягайки вашето подсъзнание. Днес ще ви запознаем с няколко мантри, които обхващат нещата, които хората, изглежда, най-много ценят - любовта, кариерата и здравето. 

Мантра за любов

Мантрата е нещо като заклинание, само че няма да повлияе на никой друг, така че не генерира отрицателна карма. Мантрата променя вашата собствена енергийна честота, за да можете да привлечете любов, а редовното използване на мантри означава, че ще привлечете човек, който има подобна честота като вашата. Опитайте да записвате една от тези мантри всяка сутрин и вечер общо 20 пъти, за да пренасочите подсъзнанието си и да привлечете любов към вас.

„Имам любящ партньор и поддържам трайно положителни отношения.“

„Отворен/а съм за нова любов и чувствам, че тя идва.“

Йогите имат древна мантра, която можете да чуете, наречена So Purkh, която привлича любовта към жените. Има версия на английски и версия на Gurmukhi, която е много релаксираща.

Може да казвате тези мантри в главата си или на глас през целия ден. Може дори да ги запишете със собствения си глас и да си ги пускате като запис в колата или докато заспивате.

С мантрите трябва да сте последователни, за да формирате нов начин на мислене. Може да запишете мантрата на бележка и да я оставите на видно място - там, където ще ви е подръка. Например на капака на лаптопа, на хладилника и т.н. 

Мантра за просперитет

Мантрите за просперитет може да ви помогнат да си изясните каква е целта ви в живота. Може да използвате мантрата за просперитет, за да изградите увереността си да следвате най-големите си мечти или да съчините нови. Ето няколко фокусирани върху кариерата мантри за просперитет, от които може да избирате. Може и да измислите своя, която отговаря на вашите специфични нужди. 

„Имам пълна яснота относно целта на живота си и какво искам да направя с кариерата си.“

„Изключително успял човек съм и вярвам, че най-големите ми мечти се случват сега.“

Мантра за здраве

Когато става въпрос за излекуване от настинка, изправяне на крака след нараняване или операция или дори опит за излекуване на сърцето ви, мантрите определено могат да помогнат. Те могат да ви дадат положителна енергия, за да можете да започнете да се виждате излекувани и да не възпрепятствате собственото си изцеление.

Ето някои мантри, които може да използвате за лечение, като ги записвате по 10 пъти всеки ден сутрин и вечер. 

„В момента всяка клетка в тялото ми е в добро здраве.“

„В момента съм здрав и нямам болка.“

„В момента освобождавам негативните емоции, за да излекувам ума, тялото и душата си.“

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X