Напишете дума/думи за търсене

3 магически фрази, които всеки Овен има нужда да чуе

Ако на вас ви трябва поне половин час да отворите очи, още толкова, за да станете от леглото, Овенът вече е на третото кафе, отговорил е на няколко служебни писма и е прегледал надълго и нашироко социалните си мрежи. Този ориентиран към действие знак няма време за губене. Той е готов да повлияе на околните със силно изразеното си мнение и не се мотае със започването на поредния творчески проект.
Ако около вас имате човек от тази зодия, вижте кои три фрази ще подкрепят, насърчат и просветлят вашия огнен приятел.

1. „Никога не съм срещал човек като теб“
Като първият знак, който излиза извън космическите порти, Овенът няма друг шанс, освен да се отличава от масата. В стая, пълна с хора, които са съгласни по дадена тема, Овните не се страхуват да им кажат защо грешат. Като надарени лидери, Овните са уверени и откровени. Да подкрепиш хората от този знак, означава да оцениш тяхната автентичност, от видимите им текстилни ансамбли и дивия хумор до намерението им да променят света. Подобно на ослепителен огън, енергията на Овена е магнетична и ни привлича по-близо, за да станем свидетели на нейния танц. Така че защо да не разпалите пламъците си с искрен комплимент? Овенът мечтае да бъде номер едно.

2. „Разбира се, нека го направим!“
Управляван от Марс, нашият безстрашен звезден войн Овен жадува за тръпка... и може би за малък хаос. Неслучайно го наричат детето на зодиака. Очите му се разширяват при споменаването на мотоциклет, импровизирана екскурзия или парти на покрива. Въпреки че импулсивното действие невинаги е разумно, не бива да отхвърляме всички „отвратителни” идеи на Овена. Когато огнените знаци се почувстват задушени, тяхното вълнение може да се превърне в разочарование и негодувание. А не искате да сте наоколо по време на едно от избухванията им. Така че, ако сте готови, присъединете се към тях поредното им хоби или им помогнете да пребоядисат дома си.

3. „Рим не е построен за един ден“
Овните са строители. Те не щъкат около къщата, надявайки се да се натъкнат на нови възможности. Кардиналните знаци имат тунелно зрение, когато става въпрос за постигане на целите. Те хукват към големия град, оставяйки зад себе си удобството на познатото, започват онлайн бизнес или преследват обекта си на желание с пикантни телефонни съобщения. Безкрайно мотивиран и още по-нетърпелив, Овенът цъфти, ако има незабавно удовлетворение на усилията му. Така че, когато му отнеме повече време, за да набере скорост, този огнен знак неизбежно се вълнува. Тъй като той има толкова високи стандарти за себе си, напомнете на Овена, че не се е провалил. Възстановете мощта му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X