Напишете дума/думи за търсене

Диетата Спарк Солюшън помага на метаболизма

Американски здравни експерти се заеха със задачата да изследват диети и тяхната полезност и ефикасност. Параметрите, по които са оценявани различните режими на хранене, са: леснота на спазване, хранителни стойности, безопасност, ефективност в загубата на тегло и в превенцията от диабет и сърдечни заболявания.

предимства

питателност

фитнес наръчник

недостатъци

трудно е храненето навън

непреклонен режим на спазване

Тип: балансирана

Цел: загуба на тегло и подобряване на здравето

Твърдението: Две седмици диета и упражнения ще ви върнат обратно в правия път на отслабването и на по-доброто здравословно състояние

Теорията: Ще свалите килограми в резултат на достатъчно питателни храни, но с редуциране на калорийните планове, което ще оптимизира метаболизма. Освен това, ако спазвате спортния режим на тази диета - ходенето на фитнес или упражнения вкъщи, със сигурност ще се разделите с няколко сантиметра от ханша.

Ще отслабнете ли

Ако се придържате стриктно към плана, движите се достатъчно и редовно и ограничите калориите до 1500 на ден, със сигурност ще се отървете от няколко килограма.

Съществуват ли рискове за здравето

Няма сериозни индикации или документирани странични ефекти. По време на диетата Спарк Солюшън вие консумирате много фибри и намалявате приема на мазнини, което е чудесна комбинация за сърдечното ви здраве.

Лесна ли е за спазване

Зависи. Тази диета е подходяща най-вече за хора, за които стриктните режими не са непоносими за спазване. Освен това, ако сте любител на храненето по ресторанти, може и да не е най-чудесната диета за вас. И, разбира се, ако не си падате по фитнес или по друг тип упражнения, по-добре погледнете към някоя друга система за отслабване.

Ситост

Въпреки че ще консумирате по-малко калории от останалите хора, в менюто влизат закуска, обяд, вечеря и две допълнителни леки похапвания, които със сигурност ще помогнат за задоволяване на апетита. Освен това в хранителния план задължително присъстват фибри, които със сигурност ще ви държат сити по-дълго време.

Скъпа ли е

Не е по-скъпа от останалите диети, особено като се има предвид, че през първите три седмици храненето навън е практически забранено.

За още практични съвети, диети, вкусни предложения, срещи с любими кулинарни блогъри и интервюта със специалисти по здравословно хранене търсете списание "Рецепти за здраве".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X