Напишете дума/думи за търсене

Нещата, които стават по-добре с годините

5. Най-после самоувереност и самочувствие!

Срамежливото пате най-после заприличва на горд лебед. Години наред се самообучавахме в това да обичаме себе си повече, да развиваме своята самоувереност, да си отгледаме самочувствие. Най-после разбираме, че който ни харесва, ще ни харесва точно такива, каквито сме, и че жените, в които сме се превърнали, са умни, способни, чувствени и силни жени. Нослето плахо, но не и колкото преди, тръгва нагоре и най-после започваме да виждаме в огледалото образи, които истински харесваме.

6. Все по-рядко съдим и изпитваме негодувание

Не че не се ядосваме, не че не посягаме по няколко пъти седмично към бутилката с вино с резтреперани пръсти заради "поредния идиот" или "поредния кофти ден", но сякаш все повече знаем как да се пазим от кретени и да се съхраняваме в гадни моменти. Вътрешната ни мантра сякаш е на автоматичен режим и имаме ли нужда от малко "оммммм", психиката веднага заработва в тази посока. Просто сме станали много печени в това да се пазим!

7. В същото време имаме все по-високи изисквания

Качеството има значение. А размерът... той няма значение, ако разполагаме с качество, мамка му!

Ако навремето сме се задоволявали с наливни парфюми, изкуствени бикини и фалшиви перли, днес тези менте навици са ни чужди и дори противни. Ако нямаме оригинален парфюм, по-скоро ще излезем ароматизирани единствено от чистотата на сапуна. Вече е въпрос на усещане и уважение към самите себе си. Разбрали сме колко е важно и приятно да се носят дрехи и бельо от естествени материи и нямаме нужда от фалшиф блясък. Мина времето на ментетата и в секса, и във връзките. Вече идеално знаем, че по-добре да сме сами, отколкото некачествено придружени.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X