Напишете дума/думи за търсене

Новолуние във Везни – не стартирайте нищо и обсъждайте всичко с партньора

Предстои новолуние в знак Везни, което ще се случи на 16-и октомври (петък), в 22:30 часа, на 23 градуса в знака.

Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Тогава настъпва този магически момент, в който енергиите на двете небесни тела се сливат и дават възможност на желанията ни, свързани със сферите, управлявани от знак Везни, да се сбъднат. Това са партньорството, работата, с която е хубаво да се занимаваме, приятелството, дипломацията, бракът, разбирателството, хармонията и чувството ни за справедливост.

Дълбокият смисъл на новолунието, освен с посяване на желания, се свързва със стартирането на нови дела, занимания и отношения. Сега обаче ви съветвам да отложите започването на съвсем нови идеи поради ретроградното движение на Меркурий и Марс. Подходящо е да се преместите окончателно в новия си дом, защото с това завършвате етапа на събитие, което е започнало отдавна с покупката и ремонта на апартамента, но до 15-и ноември не е подходящо да започвате нови бизнес отношения и да взимате решения в личен план, без да ги обсъдите с партньора си. Напрегнат аспект с новолунието прави ретроградният Марс, който изисква диалог, споделяне и изслушване на другата страна. Вселената отново търси баланса между приемането и даването, търпението и самосъхранението, трябва и желая.

Предизвикателните аспекти на новолунието с Юпитер, Сатурн и Плутон ще изискат от нас да бъдем реалисти и да си пожелаем желания, които вълшебно ще се превърнат в реалност чрез собствените ни усилия, грижи и постоянство.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая; Пожелавам си; Моля; Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

- Желая да осъществя възможно най-добри взаимоотношения с…
- Желая да привлека и разпозная правилния съпруг/а.
- Желая с лекота да разбирам другите.
- Желая съзнателно да чувствам мир, спокойствие и хармония в моя живот.
- Желая с лекота да създам здраво чувство на сътрудничество с…
- Желая да променя отношенията си с другите и да ги превърна в по-успешни и цялостни.
- Пожелавам си истински приятели и разбирателство с тях.

Сега е моментът да поискате изцеление, свързано с бъбреците, кръста и кожата.
- Желая тотално излекуване в областта на…
- Желая с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят здравето ми в областта на…
- Желая да привлека правилната информация, която да ме излекува.

Най-силно и ползотворно събитието ще бъде усетено от родените във втора и трета декада въздушни знаци - Везни, Водолей и Близнаци. Същите нека бъдат смели и си пожелаят повече желания, свързани с темите на знак Везни.

Родените във втора и трета декада Овни, Козирози и Раци могат да очакват събития, които да ги накарат да променят мнението си за приятели, бизнес и лични партньори. Случващото се е необходимо за личното ви израстване и бъдете сигурни, че след време ще го оценявате като нещо полезно и добро.

От новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, свързана със стихията на Земята, който продължава 7 дни след новолунието. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди Новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и мечти.

Успех на всички!

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X