Напишете дума/думи за търсене

Луна в Стрелец – оптимизъм и цветна надежда

Утре, 19-и октомври, в 7:42 часа, Луната навлиза в знак Стрелец и ще остане в неговия голям, просторен и красив дом до 9:43 часа на 21-ви октомври.
С настъпването на новата седмица Луната бърза да напусне подземното царство на знак Скорпион и отправяйки се на едно по-светло и гостоприемно място, да ни донесе надежда, топлина и нови възможности.

В емоционален план може да очакваме повече ведрост, вяра и желание за промяна. Там, дълбоко под нашите цели, желания и стремежи, лежи увереността за успех, оптимизма и вярата, че зад плътния облак има слънце. Позволете на слънцето във вас да скрие несъвършенствата на дните, да стопли страховете ви, да ви дари с усмивка, настроение, увереност и любов. Дайте любовта на себе си и магически ще се озовете на място където всичко, което искате е по-близо, по-красиво, по-нужно и по-лесно. Повярвайте си и тогава ще срещате вярата от другите към вас истинска и неподправена. И тогава късметът ще ви намери, не защото се е загубил и случайно ви е срещнал, а защото вие сте го поканили при вас.

В бизнес план времето е подходящо да разгърнете идеите си и да потърсите реализация на нови места. Енергията на знак Стрелец ще ви даде надежда и оптимизъм. Търсете стари съмишленици, приятели и познати, които отдавна не сте виждали. Споделете идеите, които имате, и се вслушайте в техните съвети. Възможно е сега да откриете дребни, но съществени пропуски за личното ви развитие и реализация. Не започвайте нови дейности и не подписвайте важни договори.

Времето на Луната в знак Стрелец ще бъде най-благоприятна за самите Стрелци, както и родените под знак Овен, Лъв, Везни и Водолей. Те могат да очакват развитие в делата, нови запознанства и положителни емоции. Родените във втора и трета декада нека се пазят от настинки и нека избягват рискови занимания.

Сякаш оплетени и лишени от разбиране ще бъдат дните за родените под знаците Близнаци, Дева и Риби. Тях съветвам да не обръщат внимание на разминаването между планове и реализация. Отложете важните си задачи за следващите дни от седмицата. Сега бъдете щастливи оптимисти и подарете времето си на приятелски срещи и любими занимания.

Телците съветвам да избягват неоправдани притеснения и тревоги. Реално няма нищо, което да ви притеснява и да ви грози. Бъдете уверени в себе си и следвайте мечтите си.

Скорпионите, Козирозите и Раците могат спокойни да продължат по пътя
си. В тези дни ще срещате очакваното разбиране, подкрепа и късмет.
Периодът е подходящ за лечение на очи, уши, стъпала, ръцете до рамото и бял дроб.

Времето не е подходящо за лечение на черен дроб, тазобедрени стави и бедра.

Желая ви прекрасни и гостоприемни дни!

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X