Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Скорпион - нов ред в личните и професионалните отношения

На 23-ти октомври в 2:00 часа Слънцето ще навлезе в знак Скорпион и ще остане там до нощта на 22-ри ноември. Предстои месец, в която представителите на знак Скорпион и останалите водни знаци Рак и Риби, ще се радват на повече вдъхновение, жизнени сили и уют.

Знак Скорпион управлява 8-и дом в астрологичното колело, свързано с тайните, трансформациите, смъртта, секса, инвестициите, наследствата, чуждите пари и собствените ни страхове. Престоят на слънцето тук ще се определя като „светлина в мрака“ и ще ви поканя на едно пътешествие в дълбоките води на знака. В голямата къща на живота
Скорпион управлява най-тъмните и скрити места в нея. Влизаме в разкошна къща с високи тавани, огромни прозорци, много светлина и усещане за спокойствие. Тръгваме по просторния коридор, постлан от плътна пътека, релефни стени и вдъхновяващи картини. Вървим и в края на коридора откриваме тясно стълбище, водещо към онова място, което рядко отваряме, но държим на него, защото там са скрити нашите минали спомени и необходими вещи. Слизаме бавно по стълбите и още по-бавно отключваме дебелата врата, зад която със страх искаме да погледнем. Отваряме и бързо намираме начин да осветим гледката си.

Това е мястото, управлявано от знак Скорпион. Знаете, че при покупката на всяко жилище се стремим да получим към него мазе, таванско помещение или гараж. Подсъзнателно се стремим към сигурно и скрито място, където да съхраняваме и пазим миналото, да приютим настоящето и да предложим уют на бъдеще. Сякаш имаме нужда от това кътче в дома, в което да скрием неща, което винаги ще ни трябват.

Това е нашето лично пространство, мисли, тревоги и страхове. Мястото, в което влизаме мислено, когато искаме да останем със себе си. Хората, притежаващи силна скорпионска енергия, обичат да остават сами със себе си и имат способността, изолирайки се от средата, да виждат повече от останалите. Прозорливи и интуитивни, те умеят да достигат до сърцата на другите, без да бъдат разкрити напълно. Енергията е полезна сила, даваща дълбочина и сериозност на притежателите й.

В пътуването си Слънцето ще срещне ретроградния Меркурий и ще направи положителен аспект с Нептун и напрегнат с Уран. В следващия месец ще бъдем свидетели на нов ред в личните и професионалните ни отношения. Ще чуем това, което трябва, и ще кажем това, което искаме. Ще имаме потенциала да стигнем да сърцевината на проблемите си и ще успеем да се преборим със страховете си. Колкото и противоречива да изглежда ситуацията бъдете сигурни, че след нея всеки един от нас ще има по-чисти мисли, път и съзнание.

Поздравявам предварително всички малки и големи представители на зодията, като им пожелавам здрава, успешна и спокойна нова соларна година, изпълнена с много любов.

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X