Напишете дума/думи за търсене

Луна в Риби – осъзнаване на маловажното

В прегръдката на вечерта на 25-и октомври Луната се потапя в топлите води на знак Риби. Нейното гостуване в знака започва в 23:18 часа и ще продължи до 10:45 часа на 28-и октомври.

Притиснати от влиянието на ретроградния Марс и объркани в плановете си от ретроградния Меркурий, сега имаме възможност да погледнем делата си от високите склонове на планината, осъзнавайки колко незначителни и маловажни са в действителност голяма част от проблемите ни.

Водите на знак Риби са топли и бистри, Луната тук ще се потопи в енергията на силните усещания и интуицията. Тази позиция ще ни накара да се обърнем към себе си и да бъдем по-емпатични към околните. Времето е подходящо да се вслушаме във вътрешния си глас, да наблюдаваме, да чувстваме и да обърнем внимание на вътрешния си мир. В работен план заложете на търпение, разбиране, споделяне и прощаване. Бъдете отговорни към задачите си, но не пренебрегвайте добрата работна атмосфера, помощта към колегите и търсенето на съвети.

Забързани в преследване на целите си, притиснати от разумните решения, понякога забравяме за онази частица от нас, която има нужда да бъде чута и разбрана. Пътуването на Луната през знак Риби ще ни предложи повече духовност и излизане от материалния свят. По пътя си тя ще срещне планетата Нептун, която ще засили нуждата ни от връщане към себе си. Положителните й аспекти със Слънцето и ретроградния Меркурий ще ни дадат възможност да усетим истинските си желания и да потърсим щастието си в нови занимания и хобита. Оставете чувствата да ви водят и дайте възможност на интуицията си да ви дава съвет.

Лекота и успех ще имат представителите на водните знаци – Риби, Рак и Скорпион.
Козирозите и Телците ще се чувстват разбрани и подкрепени в личен и професионален план.
Представителите на зодии Дева, Стрелец и Близнаци съветвам да бъдат по-търпеливи и внимателни с околните. Същите е най-подходящо да направят план и анализ на делата си.

За Овните са подходящи дни за анализ, равносметки и създаване на план за действие.
Лъвовете, Везните и Водолеите е подходящо да потърсят повече лично удовлетворение в занимания с творчество, изкуство и спорт. Намерете малко време за себе си в търсене на спокойствие, любов и хармония.

В този период не се препоръчва лечение на проблеми в областта на стъпалата и лимфната система, както и подстригването.
Ефективно ще е лечението на органи в коремната област и тънките черва.

Масажите и спа процедурите са препоръчителни. Времето е благоприятно за медитация, йога и духовни практики.

Бъдете здрави и вярвайте повече в себе си!

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X